Principalele reguli la poker online

Introducerea industriei cazinourilor în mediul online a însemnat transferarea tuturor jocurilor care există și la un cazinou propriu-zis în cazinoul virtual, iar jocul de poker nu reprezintă o excepție. Important de menționat este că la poker online, jucătorul are o serie de avantaje, cum ar fi accesul nelimitat sau bonusurile de bun venit.

Merită să ne îndreptăm atenția către bonusurile de bun venit pentru că acestea permit jucătorilor să joace gratis sau cu o sumă mai mare decât cea depusă. Deci, dacă te-ai gândit să încerci jocul de poker, dar nu ai fost niciodată 100% convins, îți ofer un motiv suficient de puternic încât să te decizi să joci. Pe Bani de Poker găsești bonusuri de bun venit exclusive la cazinouri online populare în România și poți începe să joci avantajos poker ca la aparate începând din acest moment.

Alege Maxbet și profită de bonusul de bun venit în valoare de 100% în limita a 900 RON + 50 RON Gratis la verificarea contului! Acest bonus înseamnă că dacă depui suma de 50 RON, primești încă o dată suma depusă, adică joci cu 100 RON la care se pot adăuga încă 50 RON dacă îți verifici contul de jucător. În final, vei avea 150 RON în cont, deși tu ai depus doar 50 RON. Ce părere ai?

Reguli generale la poker online pentru începători

Dacă îți revendici bonusul de bun venit, înainte de a alege jocul, ar trebui să arunci o privire la regulile generale dintr-un joc de poker online. Pokerul este un joc de noroc la care iau parte aproximativ 2-5 jucători și care este format dintr-un pachet standard de 52 cărți. Fiecare jucător va primi 5 cărți de joc din pachetul respectiv. Scopul jocului este acela de a acumula cele mai multe puncte și de a obține cât mai multe mâini câștigătoare. Bineînțeles, pentru a atinge acest scop trebuie să te menții în joc până la final, eliminând ceilalți jucători prin pariurile plasate de tine.

Cum decurge o rundă de poker ca la aparate

Înainte de plasarea pariurilor de către jucători, trebuie format un pot, adică fiecare jucător va pune pe masă un număr de puncte, creând astfel pariul de bază care poate crește pe măsură ce jucătorii plasează pariuri noi.

  1. Plasarea pariurilor

Precum la orice alt joc de noroc, o rundă de poker ca la aparate începe prin plasarea pariurilor de către jucători. La avest nivel, jucătorii au două opțiuni Check sau Bet. Butonul Check poate fi utilizat doar dacă în runda respectivă nu s-a plasat încă un pariu, jucătorul căruia i-a venit rândul putând să paseze această acțiune următorului jucător. Apăsând butonul Bet, jucătorul va plasa imediat un pariu, urmând ca ceilalți jucători să dea Call pariului respectiv.

  1. Egalarea pariului maxim

Prin Call ne referim la acea acțiune prin care jucătorii egalează cel mai mare pariu din runda respectivă și se poate activa doar dacă în runda respectivă un jucător a plasat deja un pariu.

  1. Egalarea pariului maxim și stabilirea unui nou pariu maxim

Jucătorii nu doar că pot egala pariul maxim, dar pot stabili un nou pariu maxim, astfel încât să-și elimine competitorii. Butonul care face posibilă această acțiune este Raise, iar după aceasta, jucătorii pot alege fie să egaleze noul pariu maxim (Call), fie să stabilească alt pariu maxim (Reraise).

  1. Renunțarea la joc

Jucătorii au și posibilitatea de a renunța la joc în timpul unei runde, toate cărțile și punctele pariate fiind anulate. Renunțarea la joc se face prin apăsarea butonului Fold.

Revendică-ți bonusul de bun venit și joacă poker la casino online într-un mod cât mai avantajos pentru tine!

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.