Ponturi pentru rezervări inteligente le Hoteluri şi Pensiuni

Cu toţii ştim că atunci când ne planificăm o vacanţă, o mare parte din buget trebuie să o alocăm pentru a acoperi cheltuielile de cazare. Bombardaţi zi de zi de mesaje publicitare, aproape toţi ne-am obişnuit că indiferent de locaţia în care dorim să ne petrecem vacanţa, să facem rezervările la hotelul său la pensiunea în care dorim să ne cazăm pe platforme de rezervări internaţionale cum ar fi Booking, Expedia, Trivago, Hotelscan sau Kayak. Ceea ce pierdem însă din vedere este faptul că aceste platforme pe lângă faptul că percep un comision de 10-20% pe care tot noi va trebui să-l suportăm, cei 20% din costul rezervării vor fi încasaţi de respectivele companii şi vor fi practic scoşi din ţară. Aceşti bani vor fi scoşi din circuitul economic al României şi nu vor contribui la dezvoltarea turismului de la noi. Pierdem practic din două direcţii. Plătim mai mult şi primim servicii de o calitate mai slabă întrucât banii pentru dezvoltare părăsesc ţara.


Cu puţină atenţie putem evita aceste probleme. Proiectul RomaiaTonight.ro este o platformă de rezervări hoteliere online pe care îţi poţi găsi cazare la hoteluri şi pensiuni din România şi care nu comisionează rezervările. RomaniaTonight.ro facilitează contactul direct cu unitatea de cazare şi garantează cele mai bune preţuri la cazare. Asta înseamnă că spre deosebire de varianta folosirii unor servicii externe tu vei plăti mai puţin, unitatea de cazare va încasa mai mult şi în final tu vei fi cel mai câştigat întrucât vei obţine servicii mai bune la cel mai mic preţ.
Vrei cazare în Mamaia Nord? Foloseşte RomaniaTonight.ro ! Vrei cazare în Bucovina? Foloseşte RomaniaTonight.ro ! Vrei cele mai bune oferte de cazare oriunde în ţară? Tot RomaniaTonight.ro este soluţia!
RomaniaTonight.ro este un produs Made în România!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.