Pictorul Fericit – vezi aici culori pe bază de ulei pentru pictat 

Cine nu iubește arta? Chiar și cei mai puțin pricepuți admiră un tablou care transmite o poveste. În fond, dacă nu am iubi arta nu am avea tablouri agățate pe perete. Marii pictori ai lumii ne-au transmis povești prin tablourile realizate ce au devenit adevărate capodopere. Sunt expuse în marele muzee ale lumii și oamenii le admiră și le reinterpretează. Se organizează de asemenea licitații -unde tablourile sunt achiziționate la prețuri foarte mari.

Se spune că arta vindecă trupul și sufletul. Culorile ne pot influența starea de spirit tocmai de aceea există și terapia culorilor. 

Din ce în ce mai multe persoane sunt pasionate de arta de a picta. Unii au un talent înnăscut și se bucură de ceea ce creează pe pânză, alții exersează pictatul doar pentru a se relaxa și bucura de terapia culorilor. Partea interesantă este că și cei care nu sunt pricepuți pot realiza niște tablouri inedite, demne de pus în ramă. Cu ajutorul picturilor pe numere. 

Picturi pe numere – o altfel de artă

Pictura pe numere este un concept relativ nou în țara noastră, însă foarte cunoscut peste hotare. Este un proiect DIY prin care se pot realiza niște tablouri deosebite. Unul din magazinele de nișă recunoscut pentru gama sa largă de picturi pe numere este brandul sucevean Pictorul Fericit. Încă de când a apărut pe piață, brandul a început să fie cunoscut în întreaga țară. 

Pictorul Fericit, un magazin destinat artei de a picta. Gama de produse este una destul de complexă. De la renumitele picturi pe numere, culori acrilice folosite pentru pictura, șevalete, pensule, palete, vernisuri până la puzzle-uri din lemn, picturi pe față și alte alte accesorii inedite. 

Pictorul Fericit – magazinul preferat de iubitorii de artă 

Faptul că acest magazin vine cu o gamă largă de produse de calitate premium, cu prețuri accesibile și cu un stoc ce în permanență este completat, a devenit foarte apreciat de iubitorii de artă. Mai mult, cei interesați se bucură și de reduceri de preț constante, cât și de o secțiune de blog special creată pentru a oferi informații și noutăți despre artă. 

Și pentru că am vorbit despre minunatele picturi pe numere, în această perioadă sunt o alegere ideală pentru a fi oferite drept cadou persoanelor din viața noastră. Atât copiii, cât și adulții se pot bucura de acest concept cu care să se relaxeze și să se bucure de ceea ce pot realiza. Picturi pe numere din diferite teme precum cele cu natură, cu animale, religioase, pentru cupluri, cu flori, Crăciun, peisaje iarnă sau celebre pot aduce o stare de bine în fiecare locuință. 

Pentru cei care sunt în căutarea altor produse și accesorii destinate artei, pot face turul virtual al magazinului pentru a le descoperi. Poți să vezi aici culori pe baza de ulei pentru pictat, pe bază de apă sau acrilice. 

Așadar, fie că vrei să descoperi mai multe despre picturile pe numere sau să îți achiziționezi produse destinate artei, Pictorul Fericit poate fi punctul tău de reper. Accesează pagina oficială pentru detalii. 

Date de contact:

Str. Mărășești, 22A

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.