Pantofi comozi Sneakers

Pantofii sunt într-adevăr un subiect nesfârșit. Niciodată nu se încheie pentru noi și nu se termină pentru fiecare iubitor de modă. Stil, varietatea de modele, materiale, texturi, istoria încălțămintei, statistici și multe alte subiecte despre care nu s-a vorbit încă.

1. SNEAKING IN SNEAKERS

Agentul publicitar Henry Nelson McKinney de la compania N. W. Ayer & Son a fost cel care a creat cuvântul sneakers. A fost o idee minunată de marketing pentru a numi noii pantofi cu talpa din cauciuc, ceea ce a făcut acest stil perfect. Atunci când mergi în adidași, tălpile de cauciuc nu fac nici un sunet, așa că numele se potrivesc perfect! Iar expresia „Furișați-va în sneakers” descrie în mod ideal modul în care se simte mersul în acesti pantofi. Potrivit lui Henry Nelson McKinney, tălpile de cauciuc fac pantofii sneakers Iceberg nedetectabili. Poți să te strecori liniștit undeva sau să furi pe cineva fără a fi observat. Acest lucru face din cuvântul „adidași” stilul perfect de cuvânt.

Cum masuram corect piciorul pentru a alege marimea potrivita

Este cunoscut din punct de vedere istoric că, în timpul civilizației romane, maeștrii de pantofi au folosit un bob de mărime pentru a măsura piciorul când făceau sandale. Cu toate acestea, această tactică nu s-a răspândit în întreaga lume și nu este considerată o invenție romană. În Evul Mediu timpuriu, britanicii au validat o astfel de metodă de măsurare. În timpul domniei regelui Edward al II-lea, a fost emis un ordin regal în 1324, care a subliniat că un bob de orz este un standard oficial de măsurare în producția de încălțăminte. Ordinea sa indică faptul că lungimea a 3 boabe era egală cu un centimetru. Acesta este modul în care sistemul de măsurare a cerealelor a început să se răspândească în întreaga lume. Este totuși o unitate de măsură oficială în Regatul Unit și Irlanda.

 In zilele noastre, fiecare marime are o dimensiune in centimetri, asadar, marimea 38 are 25 cm si tot asa. Puteti lua o foaie de hartie si sa va conturati talpa piciorului cu creonul. Apoi luati o ruleta si masurati din dreptul degetului mare pana la calcai. Astfel de masuratori sunt intalnite si in tebelele de marime ale magazinelor online de pantofi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.