Orice fata viseaza sa fie bucatareasa

 

 

 

 

Din cele mai vechi timpuri, fetitele au avut tendinta de a-si copia mamele in treburile casnice. De aceea, majoritatea fetelor se joaca de-a mama si asociaza papusile lor cu copiii. Pentru aceste papusele, fetitele se pun pe gatit, pe curatat si le ofera educatia pecare insesi eleo primesc de la mamele lor.

 

Dar ce ne facem cand suntem prea ocupate si uneori nu avem timp pentru a ne ingriji de copiii nostri?

 

Apelam la tehnologie. Recent am descoperit un site de sjocuri online care se numeste hepy.ro, iar acest site ofera posibilitatea de jucatorilor de a accesa jocurile lor in mod gratuit fara sa fie nevoie sa le descarce.

Cum este posibil?

 

Jocurile sunt de asa natura ca se pot juca direct pe platforma site-ului, iar cei mai fericiti si castigati din aceasta afacere ies copii. Jocurile sunt create pentru atine micutii ocupati atunci cand parintii lor sunt la munca.

 

Eu am decoperit o gama foarte frumoasa de joaca cele mai bune jocuri cu fete, pentru fiica mea si este de-a dreptul incantat. Inainte sa ma angajez, obisnuiam sa petrecem foartemult timp impreun. Insa, de cand mi-am gasit un job, ne vedem doar 2-3 ore seara. Inainte era cu mine peste tot si ma copia in tot ceea ce faceam. De exemplu, ii placea atat de mult in bucatarie, incat imi spuena ca isi doreste sa devina bucatareasa. Nu esteo vocatie rea si am incurajat-o cat mai mult, insa atunci cand nu sunt eu acasa, sa o supraveghez, prefer sa nu intre si sa foloseasca obiecte de taiat.

 De aceea, m-am interesat cum as putea sa sustitui aceasta activitate cu ceva similar si mai sigur.

Hepy.ro ofera o gama foarte bogata de jocuri online, printre care si jocuri de gatitpentru fetitele de toate varstele. Aceste jocuri de gatit simuleaza retete faimose de prajturi sau mancarurile preferate ale oricarui copil preucm pizza sau cartofi prajiti.

 

Jocurile video in ziua de astazi sunt foarte importante,deoarece ofera o educatie aparte si, din cate am observat, ii face pe copii mult mai atenti la detalii si mai organizati. Am putut observa acest lucru si la fiica mea, care, dupa numai o luna de jucat pe hepy.ro, a devenit mult mai concentrata asupra lucrurilor pe care le face si trateaza totul cu o seriozitate mai mare.

 

Recomand jocurile online de pe site-ul hepy.ro, deoarece este o modalitate buna pentru parintii care lucreaza. Acestia vor sta linistiti pentru ca cei mici sunt in siguranta cu jocurile online!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.