O surpriza pentru cei mici

Hey, bine v-am regăsit dragi mămici, tătici,bunici sau mătuși. Azi vreau să vorbim despre o perioadă foarte frumoasă din viața celor mici. Nu știu cum era la voi înainte, dar eu și cu sora mea mereu îl așteptam pe Moș Crăciun, fie că era vorba de serbarea de Crăciun, de petrecerea unui coleg, de sosirea bietului Moș acasă la noi, de fiecare dată stăteam cu teamă că poate l-am supărat și nu vom mai primi nimic. Pe atunci nu știam de serviciile de inchiriere mos craciun și în inocența noastră chiar credeam că există un moș bătrân care face an de an ocolul lumii pentru a oferi cadouri celor mici.

Chiar și acum, la aproape 23 de ani, încă mai stau cu sufletul la gură gândindu-mă ce cadouri voi primi. Acum știu că bătrânul Moș este fie cineva foarte apropiat familiei fiecare un animator. Încă nu am copii, dar asta nu mă oprește să nu organizez petreceri pentru nepoțeii mei. Nu pot să îmi șterg din minte zâmbetele lor pure oferite o dată cu deschiderea cadourilor. Copiii sunt cei mai sinceri, pe fața lor vei vedea mereu dezamăgirea mai ales dacă nu au primi ce își doresc.

Petreceri de Craciun pentru cei mici

Cu toate că am multe rude ce pot juca acest rol nu voi apela la ele. De ce? Pentru că sunt de părere că niște animatori experimentați, cum sunt cei de la Ursulla.ro vor avea mereu un succes mai mare la copii. Vorbim despre persoane antrenate special pentru astfel de evenimente, persoane care acordă un interes deosebit celor mici și le vor oferi momente unice. În plus o astfel de petrecere nu costă foarte mult, mai ales că sunt oferite foarte multe servicii.

Dacă nu aveți un buget foarte mare puteți opta pentru pachetul standard, vorbim despre un Moș Crăciun care le va oferi copiilor cadourile și va sta să le asculte poezioară sau cântecelor. Desigur cadourile vor fi aduse de voi, pentru că voi știți exact ce buget aveți la dispoziție și ce își dorește cel mic. Vorbim de o petrecere simplă, dar cu un efect foarte mare asupra celor mici care își vor aminti mereu de primele întâlniri cu bătrânul Moș. Eu vă recomand să nu uitați să imortalizați aceste momente pentru a le prezenta atunci când cresc. Chiar și eu am momente în care revăd pozele cu mine de la astfel de serbări și retrăiesc acele momente.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.