O seara la cea mai buna prietena si istoria unor frumoase lenjerii de pat

Acum câteva luni am decis alături de mai multe prietene să avem o seară în pijamale. Mai pe scurt ne-am strâns la Ana acasă și așa a început petrecerea. Cu toate acestea azi nu o să vă povestesc cum a fost petrecerea ci cum am descoperit că ea are cele mai spectaculoase lenjerii de pat. Undeva aproape de dimineață cu toate ne-am retras la somn. În camerele noastre ne aștepta însă câte o frumoasă surpriză.

Fotografia postată de Decorami - Lenjerii de pat.

Eu am primit patul care avea o lenjerie plină de pisicuțe, nici nu știu cum am reușit să nu îmbrățișez lenjeria. Arăta atât de frumos, ziceai că niște pisicuțe gigantice au decis să doarmă în pat. Alina a pimit o lenjerie de pat delicioasă, mai exact vorbim despre o lenjerie plină de căpșuni și ciocolată. Nici nu cred că exista o lenjerie mai potrivită pentru ea.

Camelia a reușit să primească o lenjerie foarte amuzantă cu un cățeluș care scotea limba. Ana în schimb avea în cameră o lenjerie cu trandafiri, era așa de frumoasă. Dacă atunci nu am întrebat-o de unde le-a achiziționat, a doua zi nu a mai scăpat. Toate voiam să ne cumpărăm astfel de lenjerii, mai ales că dormisem ca niște copilași în ele.

Fotografia postată de Decorami - Lenjerii de pat.

A fost momentul în care Ana a deschis telefonul și ne-a prezentat site-ul decorami.ro. Efectiv erau atât de multe lenjerii de pat încât nici noi nu ne puteam decide care este mai frumoasă. Desigur că după acest eveniment toate ne-am cumpărat lenjerii de pat noi și am rămas cliente fidele ale acestui site. 

Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă nu avea loc această petrecere în pijamale. Sincer nu prea cred că singure ne-am fi gândit că niște lenjerii de pat ne-ar putea cuceri atât de simplu și de rapid. Acum vă invit și pe voi să vizitați acest site, dar vă sfătuiesc să verificați toate categoriile, să vedeți fiecare model și apoi să decideți. Site-ul ascunde atât de multe modele frumoase încât este păcat să luați o decizie în câteva minute.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.