Ne echipăm cu cauciucuri de iarna!

Din nou zăpada ne-a luat prin suprindere, nici măcar televiziunile nu anunțaseră ninsori și totuși zăpada dimineața era de 10 cm. Până în acest an și noi așteptam reducerile și ofertele în speranța că vom scăpa mai ieftin. Acum însă am descoperit un site online de pe care putem achiziționa cauciucuri de iarna la prețuri speciale. Nu contează că acum suntem în plină iarnă și că prețurile ar fi trebuit să crească, pe acest site reducerile sunt încă la ordinea zilei.

De ce este nevoie de cauciucuri de iarna! 

  1. Deoarece legea din țara noastră nu permite conducerea mașinii pe timp de iarnă fără cauciucuri de iarna. Cu câțiva Ron îți vei putea pregăti mașina pentru toate lunile de iarnă, gândește-te doar cât te vor costa amenzile dacă te prinde poliția pe drum fără aceste cauciucuri de iarna.
  2. Pentru că doar în acest mod te vei putea simți în siguranță la volan. Nu trebuie să optezi pentru cauciuri de iarnă doar pentru că poliția te obligă, ci din contră trebuie să te gândești la siguranța ta. Cauciucurile de iarnă au menirea de a ajuta mașina să nu derapeze pe drumurile alunecoase.
  3. În plus chiar dacă în oraș la tine nu a nins încă nu poți fi sigur că nu vei ajuge într-un alt oraș sau localitate în care există zăpadă. Dacă nu ai cauciucuri ai toate șansele să rămâi blocat acolo cu tot cu mașina.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să optezi în perioada rece la cauciuri de iarnă. Îți recomandăm să nu aștepți zăpada pentru a face această schimbare, în ziua aceea va fi foarte greu să găsești pe cineva care să îți schimbe cauciucurile și pe deasupra gândește-te că ele nu ajung imediat.

Știu cât de importantă este mașina pentru tine și tocmai de aceea trebuie să eviți să rămâi blocat cu ea în curte. Schimbă cauciucurile din timp și atunci când va sosi zăpada tu vei fi pregătit să îi faci față.

De ce să achiziționezi cauciucuri de iarna de la anvelomag.ro? 

Pentru că au cele mai acesibile prețuri pe care le poți găsi în mediul online. Mai mult decât atât ai ocazia de a alege din mai mulți producători de cauciucuri de iarna. În funcție de bugetul tău și de dorințele tale ai ocazia de a opta pentru perechea de cauciuri mult visată.

Ai ocazia de a te bucura de cei 3 ani garanție oferite la achiziționarea oricărei anvelope. Asta înseamnă că mașina ta se va bcuura pentru mai mult timp de efectele anvelopelor de iarnă. Nu uita că ai ocazia de a plăti în rate, știu că pentru mulți dintre voi costul anvelopelor va părea destul de mare, dar dacă te gândești că îl împarți pe mai multe luni vei ieși mult mai bine.

De asemenea ai ocazia de a beneficia de transport gratuit, tu alegi dacă livrarea se face direct la tine acasă sau la centrul de montaj. Poți achiziționa anvelopele fie online cu ajutorul site-ului anvelomag.ro fie telefonic la unul din cele două numere de telefon disponibile pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.