La cine gasim prize si intrerupatoare de calitate?

Bine v-am regăsit, dragii mei. Astăzi vreau să vorbim despre un subiect foarte important, mai exact de unde putem cumpăra prize si intrerupatoare de o foarte bună calitate. Cred că aceste mici accesorii au un rol foarte important în casa fiecăruia dintre noi. Adică să fim sinceri fără întrerupătoare ar fi foarte greu să aprindem și să stingem becurile, iar fără priză nu am putea să alimentăm cu curent nimic.

Când am cumpărat casa de la țară nu m-au interesat întrerupătoarele și prizele, am preferat să mă axez pe auditul energetic și altele. Ei bine de abia după ce m-am mutat în noua casă mi-am dat seama că prizele erau foarte vechi, deja găurile erau foarte lărgite, trebuia să țin cablul într-o anumită poziție ca să facă contact. De întrerupătoare nici nu mai zic, trebuia să mă rog 5 minute ca să se aprindă un bec și apoi încontinuu să nu se stingă.

Pentru că nu o puteam ține așa am decis să caut pe internet un site de pe care să cumpăr prize si intrerupatoare. La început am vrut să merg pe cel mai ieftin model, dar apoi mi-am dat seama că dacă vreau să fac ceva ok trebuie să optez pentru produse de calitate. Așa am ajuns pentru prima oară pe site-ul celor de la savelectro.ro și de atunci nu am mai plecat.

La ei am găsit prize si intrerupatoare foarte variate și potrivite pentru toate buzunarele. Eu am mers pe modele ceva mai scumpe, dar nu regret decizia luată. La scurt timp după ce le-am primit le-am și pus în funcțiune și nu pot să vă descriu cât de fericită eram că toate problemele au dispărut. De atunci ori de câte ori am nevoie de produse sau de accesorii electrice vizitez acest site.

Îmi place că poți selecta să îți apară produsele în funcție de firma care le-a creat, în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție sau de alte criterii. În acest fel poți ajunge mult mai repede la produsul dorit și astfel să îl și primești în scurt timp.

În încheiere trebuie să vă spun că începând de mâine 24 noiembrie 2017, cei de la savelectro vă oferă un Black Friday. Mai exact veți găsi reduceri de până la 60% pentru produse din toate categoriile. Dacă produsul pe care îl doriți nu se află la reducere nu vă întristați folosind codul SAVBF vă veți putea bucura de 15% reducere.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.