La ce servicii de igienizare apeleaza lanturile hoteliere

Stim ca hotelurile, datorita serviciilor pe care le pun la dispozitia clientilor, trebuie sa aiba mereu incaperile perfect curate si igienizate, fie ca vorbim de sala de receptie, camerele si baile, restaurantul propriu si asa mai departe. Si acest lucru este imperios necesar pentru orice hotel, indiferent de numarul de stele pe care il detine, deoarece aici se aduna, de cele mai multe ori, un volum foarte mare de oameni. Deci camerele de hotel sunt foarte solicitate si utilizate de multe persoane diferite – asadar, este obligatorie sa fie efectuata o igienizare dupa fiecare client in parte, pentru pastrarea unui mediu cat mai curat si mai sanatos.
Pentru ca acest lucru sa fie posibil, marile lanturi hoteliere apeleaza numai la servicii profesionale DDD – deratizare, dezinfectie, dezinsectie – care sa se ocupe in detaliu de aceasta operatiune. Sigur, exista si cameristele care se ocupa de micile detalii, astfel incat camerele hotelurilor sa fie mereu curate, dar pentru o igienizare profunda, prima varianta este cea folosita. La ce servicii apeleaza, de obicei, hotelurile si de ce? In principiu, principalele servicii sunt cele de deratizare – pentru a tine daunatorii animali departe de restaurant sau de depozitele alimentare, dezinfectie – pentru camere si pentru bai, pentru a preveni aparitia mucegaiurilor, dezinsectie – pentru toate incaperile, pentru indepartarea prafului si igrasiei.
Dintre toate cele enumerate mai sus, deratizarea este cea mai solicitata. Aceasta reprezinta acel proces complex de masuri, ce necesita a fi implementate in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare precumsoarecii, sobolanii sau alti daunatori ce ar putea fi purtatori de bol, infectii sau provoaca pagube materiale. De asemenea, urmareste eliminarea sau minimizarea numarului de rozatoare daunatoare, indiferent daca spatiile respective sunt birouri, hoteluri sau restaurante. Deratizarea este solutia ideala pentru hoteluri, deoarece daunatorii animali constituie un deosebit pericol pentru sanatatea omului, fiind canale periculoase de contaminare cu maladii grave.
La ce servicii apeleaza lanturile hoteliere? La serviciile 3D-Deratizarecompleta.ro – firma profesionala DDD care ofera servicii complete de deratizare hoteluri. Companiaeste specializatain combaterea tuturor tipologiilor de infestari si pot actiona prin intermediul a doua tehnici: profilactica si de combatere. Diferenta dintre ele este ca deratizarea preventiva se realizeaza prin eliminarea tuturor surselor de posibila hrana pentru fiecare tipologie de infestatie, blocarea crapaturilor si a gaurilor prin care rozatoarele s-ar putea strecura si limitarea locurilor unde acestia s-ar putea adaposti, iar deratizarea de combaterese poate realiza atat prin metode mecanice, precum capcanele, cat si prin intermediul deratizarii chimice, prin intermediul unor solutii sau tratamente toxice.
Sanatatea primeaza si ideal este sa investim mereu in ea. Este valabil si pentru marile lanturi hoteliere, care lucreaza constant cu oameni, spitale, restaurante, scoli, gradinite, dar si pentru locuintele personale. Da, poti apela la servicii DDD si ca persoana fizica, nu doar ca persoana juridica. Iar acest lucru este in avantajul nostru si ar fi pacat sa nu profitam de acest lucru. O igienizare completa a locuintei nu suna deloc rau, mai ales cand stii ca poti tine daunatorii, de orice fel, departe de tine si de cei dragi si ca poti sa te bucuri de un mediu mai curat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.