Kara Sevda episodul 41 Rezumat!

Zeynep fuge pe scări, uimată de Kemal. După ei pleacă Emir. Leyla îi zice lui Nihan că nu a făcut bine că a chemat-o pe Zeynep, dar ea zice că și-a dat seama că Emir și Zeynep încă se văd. Asu întreabă ce se întâmplă, iar Kemal îi spune că mai târziu îi va explica.

Trufan îi zice lui Asu că l-a vândut, Asu încearcă să îi zică de greșeala lui, dar Trufan îi spune că doar a pus-o la încercare să vadă dacă e în stare să îl vândă. Emir ascultă înregistrările, dar atunci sosește Nihan care se ia de el că a lăsat-o singură.

Zeynep fuge de Kemal și nu îi răspunde lui Emir la telefon. Kemal o ajunge din urmp pe Zeynep și se ia de el. Alarmați de strigătele lui Kemal toți ies din casă, iar Kemal o obligă să spună unde a fost. Chiar dacă părinții sunt șocați să afle că a fost acasă la Emir, Tarik îi i-a apărarea surorii sale.

Galip vine în camera lui Deniz să îi zică că de dimineață au ședință. Nihan îi spune să își țină nepoata în brațe, dar este refuzat. Galip încă încearcă să îi explici lui Emir că Nihan vrea doar banii săi.

Cleopatra se întâlnește din nou cu Ayhan. În timp ce vorbesc apare Kemal care se pune între cei doi îndrăgostiți. Leyla îl oprește pe Kemal să se ia de Ayhan. Astfel oprește o posibilă bătaie între cei doi.

Emir se ia de Trufan. Zeynep îl contactează pe comisar și îi cere să se vadă, pentru că se gândește că el o poate ajuta cu cazul lui Ozan.

Nihan stă doar cu gândul la Kemal și la momentele petrecute împreună. Este dimineață și în familia lui Tarik se pare că soția acestuia și cu soacra sa nu se înțeleg.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.