Kara Sevda episodul 41 Rezumat!

Kemal este în baie cu Nihan care își dă seama că de la mâncare îi este rău. Nihan pleaca cu Kemal fix înainte de a ajunge Emir. Emir ajunge dar Nihan nu este acolo, încearcă să o sune dar nu răspunde. Nihan încearcă să îl convingă pe Kemal să plece, dar acesta nu vrea. Când se decide să plece Nihan îi mulțumește.

Ayhan îi spune lui Kemal că a aflat răspunsul și îl inivită la un depozit ca să descopere criminalul. Si Emir se pregătește de aceasta intalnire.

La locul întâlniri vedem mai întâi niște tocuri.(Nume ca Asu sau Zeynep sunt pe buzele tuturor) Nu se poate asa ceva?!?! Nihan și-a ucis fratele?!?! (Eu sunt prea uimită, revin cum am informații noi.)

Puteti vedea intregul episod, in limba turca aici:

Grupurile de facebook, paginile dedicate serialului abunda deja de zeci de intrebari si presupuneri?
Ozan traieste? Daca da, cine l-a salvat?
Nihan și-a omorât fratele? Atunci de ce atâta teatru? De ce ura ei față de Kemal?
Cert este că regizorii ne-au pregătit și mai multe surprize. S-a anunțat deja că și acest sezon va avea 35 de episoade. Oare când vom vedea o apropiere între Kemal și Nihan?
Pentru a mări suspansul până la această oră nu a apărut nici măcar un singur fragment pentru episodul 42. Rămâneți aproape pentru că imediat ce am informații noi voi posta!

UPDATE 29.10

Primul fragment din episodul 42 a aparut:

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.