Kara Sevda episodul 41 Rezumat!

Ayhan vine la costum la Leyla la ușă, el îi aduce un cadou. După ce îl lasă Ayhan vrea să plece când Cleopatra îi mulțumește pentru borcanul cu bunătăți primit. Banu este geloasă pe afecțiunea pe care mama-soacră i-o arată lui Asu. Zeynep iese afară să audă ce vorbește fratele ei cu Zehir și află că acesta voia să afle cine îl vizitase pe Ozan la spital.

Se pare că Zeynep îi cere ajutorul lui Emir. Emir vrea să vorbească ceva cu Nihan, dar mama acesteia o cheamă la ea. Kemal trece pe lângă un afiș cu concert al trupei favorite a lui Nihan și decide să se ducă, îi cunoscuseră atunci când cântau în stradă și nu erau celebri.

Ayhan îl sună pe Kemal și îi zice că îi va trimite adresa celui care îl ucisese pe Ozan. Emir primește mesaj de la Zeynep și află de planul lui Kemal. Se pare că Nihan pleacă în oraș și vede afișul cu concertul.

Zeynep îi spune lui Emir că l-a chemat crezând că în acea zi a fost la spital, dar el neagă și apoi o sărută când află că ea fusese la spital. Kemal se întâlnește cu unul din membri trupei care îl întreabă de iubita sa, el refuză însă să răspundă.

Nihan le aranjase tinerilor o întâlnire. Dar se pare că viața îi aranjează o surpriză, cântărețul care îi vede pe amândoi triști o rotește pe Nihan până ajunge în brațele lui Kemal. La sfârșitul melodiei însă Nihan pleacă.

Emir și-a petrecut seara în compania lui Zeynep pe care o întreabă ce s-a întâmplat. Nihan încearcă să respire și îl întreabă pe Kemal ce fac. În ciuda cuvintelor te urăsc, ei nu pot renunța la ”Până la sfârșit!”. Lui Nihan îi vine să vomite. Emir o sună pe Ayse și află unde este Nihan.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.