Kara Sevda episodul 41 Rezumat!

El îi spune că vrea să o pună în poziția pe care o merită la firmă. Asu îl dă afară și îi spune că sub nici o formă Kemal nu poate afla adevărul.

Galip face tot posibilul să își convingă fata că poate avea multe de câștigat dacă recunoaște că este copilul său. Când să plece Galip este oprit de Asu care îi spune că acceptă dar să nu afle Kemal nimic. Apoi ajunge Kemal acasă, Galip îi spune că venise ca să vorbească cu Asu pentru că Emir îi făcuse o nedreptate.

Luminile se sting la Leyla acasă și ea cade pe scări. Ayhan vine tocmai atunci la ea acasă, dar își amintește cum Leyla îl refuzase și vrea să plece. Noroc că o sună înainte de a pleca și își dă seama că s-a întâmplat ceva. Așa află că a căzut și intră în casă forțând ușa și speriindu-o pe Leyla.

Leyla îl așteaptă cu o vază, gata să îl lovească. După acest moment avem parte de momente frumoase între Leyla și Ayhan. Ayhan îi spune lui Leyla că Ozan a fost otrăvit și că vrea să caute cine este vinovat.

Kemal își cere scuze de la Asu pentru cum s-a comportat. La finalul discuției Asu îi arată tatuajul cu infinit de pe mână și îl îmbrățișează. Omul lui Ayhan se vede cu Trufan. Leyla se uită cum Ayhan pleacă de la ea de acasă.

Emir merge în cameră la Deniz și o găsește pe Nihan dormind cu fata în brațe sau mai bine zic prefăcțându-se. Nihan începe să scrie iar în jurnal și să îi pună poze lui Kemal cu micuța. Nihan scrie că dacă iar spune acum lui Kemal adevărul el ar porni un război și că știe că într-o zi o va înțelege.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.