Kara Sevda episodul 41 Rezumat!

După aceasta bucătarul sună pe cineva și îi spune că s-a întâmplat ceva rău. Zehir este însă pe umele lui.

Kemal îl întreabă pe comisar de ce nu s-a făcut autopsia. Comisarul zice că nu s-a considerat necesar, însă acesta nici nu vrea să audă de așa ceva, nu crede în otrăvirea lui Ozan. După ce pleacă Kemal acesta îl sună pe Emir să îi spună că Ozan a fost otrăvit.

Asu îl sună pe Kemal să îi spună că a pregătit masa, dar Kemal îi spune că nu are poftă de mâncare. Bucătarul se întâlnește cu vineva la un depozit. Emir îl cheamă pe Trufan și îl pune să îl urmărească pe tatăl său pentru că îl bănuiește de moartea lui Ozan.

Banu ajunge târziu acasă și este luată la rost, de asemenea situația o face să se simtă tot mai prost. Mama lui Tarik îi tot reproșează că la ea acasă nu e hotel. Asu îl sună pe Kemal dar nu află nimic.

Se pare că omul cu care se întâlnise bucătarul era omul lui Ayhan. Ayhan pare foarte surprins și promite să afle adevărul până a doua zi.  Kemal își amintește de Asu și încearcă să o sune, dar aceasta nu răspunde.

Asu se pregateste sa raspunda la usa crezand ca este Kemal, dar in locul lui este Galip. Acesta ii spune ca este tatal sau.

Emir isi cere scuze pentru comportamentul tatalui sau. Galip o pusese pe Nihan sa semneze ca daca ea va divorta de Emir va renunta la firma, desigur ca Nihan semnase. Ayhan află că Ozan era nepotul lui Leyla și își pune oameni să afle cine îl ucisese.

Asu vorbește cu Galip care îi spune că a ținut-o ascunsă atâta timp ca să o protejeze de Emir.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.