Kara Sevda episodul 40 Rezumat

Episodul de azi a inceput cu Kemal amintindu-si de momentele petrecute alaturi de Nihan. In acest timp Nihan vorbeste cu Deniz si ii spune cat de mult o iubeste.

Kemal se pare ca l-a adus pe gardian la butoniera si ii zice de pozele primite de Ozan, este insa cineva in umbra care le face poze.

Emir vine la Nihan in camera ca sa isi ceara scuze, acesta este intrerupt de tatal sau care il striga. El ii cere socoteala pentru ce se intampla cu firma, tocmai atunci apare Nihan care zice ca este mama nepotului sau. Emir zice ca va imparti totul cu sotia sa. Nihan propune sa se voteze in firma, iar daca iese negativ ea renunta la plan.

Nihan vorbeste cu Leyla si afla ca raspunsul va fi favorabil pentru ea, cand inchide telefonul Leyla isi da seama ca este cineva la gard. Separe ca Ayhan a facut pozele si tot el se afla la gardul Leylei.

La firma incepe votarea, tarik il suna pe Emir ca sa ii zica ca vrea sa se intoarca. Se pare ca Nihan a castigat fara probleme, Galip pleaca suparat, iar Nihan ii multumeste lui Emir. Kemal vorbeste cu administratorul unei scoli sa o cheme pe Nihan acolo, iar acesta face intocmai cele promise.

Leyla incepe sa caute informatii despre gardianul pe care Kemal il rapise si afla de disparitia acestuia. Emir innebuneste din cauza unei probleme cu firma, din cate am inteles este vorba despre un ciment turnat prost. Nihan il intreaba pe Emir daca merge cu ea la scoala, dar el zice ca nu are cum. Galip incearca sa ii spuna lui Emir ca nevasta sa nu are planuri bune, dar el nu pricepe.

Nihan vorbeste cu mama sa sa ii pregateasca o surpriza lui Emir. Nihan vorbeste cu soferul, fratele comisarului, si il intreaba de cealalta servitoare.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.