Kara Sevda episodul 40 Rezumat!

Kemal spune că el nu are nevoie de astfel de arme, că armele lui sunt creierul și inima. Ayhan îl provoacă pe Kemal să tracă, dar kemal zice că nu trage, atunci Ayhan îndreaptă pistolul către Sitki și când să tragă este oprit de Kemal care îi spune că deja l-a pedepsit și să îl lase să plece.

Ayhan își dă seama că a avut dreptate în privința lui Kemal. Nihan se uită la cadoul pe care l-a cumpărat pentru Emir, atunci este sunată de acesta care o întreabă când ajunge acasă, ea îi spune că diseară. El îi amintește de ce vorbiseră cu o seară în urmă legat de o șansă nouă.

Asu pregătește masa pentru Kemal și îl întreabă dacă este supărat că ea a venit neanunțată, el îi spune că se gândește la afaceri. La ușă sosește Trufan care le dă lui Asu și Kemal câte o invitație la ziua de naștere a lui Emir. Kemal spune că nu vor veni, dar Trufan plusează și le zice că Nihan îi vrea neapărat acolo.Asu spune după ce schimbă o privire cu Trufan că merg, la întrebarea lui Kemal ea zice că nu vrea să pară că fuge de Nihan.

După ce pleacă Trufan Asu o sună pe Nihan să o întrebe de ce i-a chemat la ziua lui Emir, dar aceasta zice că trebuie să fie o greșeală pentru că nu erau pe lista de invitați.

Tarik si cu soția sa se mută la el acasă. Fehime este chitită să facă scandal, dar tatăl lui Kemal o oprește. Tarik isi aminteste de ziua in care părinții săi îl certaseră pentru că făcuse același lucru ca și Zeynep și îi spuseseră că nu mai are ce căuta la ei.

Emir ajunge nervos la birou, unde trebuie să se întâlnească cu cineva important, un anume domn Mesun… dar este vorba de…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.