Kara Sevda episodul 40 Rezumat!

Nihan se întreabă dacă mai au dreptul la a doua șansă, iar Kemal îi zice să plece. Nihan deabia reușește să se abțină să nu se întoarcă din drum.

 

Nihan se duce la Leyla și îi arată scrisoarea. Leyla îi zice să fugă, dar Nihan nu mai vrea asta. Îi pare rău că l-a făcut pe Kemal să sufere, dar e decisă să meargă pe drumul pe care l-a creat, îi ciuda sentimentelor.

Zeynep se întâlnește cu Emir ca să îi dea cadoul pentru ziua lui de naștere. Ea îi oferă o cheie ca și cadou. Desigur ea este luată la mișto de către Emir și doar după ce îi spune că acea cheie reprezintă dorința ei de a avea o viață cât mai lungă și de a fi fericit lângă fetița sa Emir acceptă cadoul.

După ce Zeynep pleacă de la Emir este sunată de Nihan care o cheamă la ziua de naștere a soțului său, ea nu acceptă însă niciun refuz. Emir pune cheia la patul lui Deniz și îi zice lui Nihan că ea va rezolva problemele între el și fetița sa. Nihan îi spune că în ziua în care i-a pierdut pe Ozan și pe tatăl său din cauza lui Kemal a renunțat la ideea de a mai avea o relație cu el.

Nihan îi aduce aminte de suspiciunile cum că între el și Zeynep era ceva, dar Emir neagă până la final ajungând chiar să jure că între el și Zeynep nu a fost nimic. Nihan îi spune că își dorește să creadă toate ăstea. Emir cere o șansă ca să îi dovedească adevărul.

Kemal ajunge la Ayhan care îl prinsese pe Sitki. Se pare că acesta vrea să îi dovedească lui Kemal că nu poate fi cine își dorește să fie, adică un om fără scrupule și lipsit de inimă. El îi pune un pistol în mână lui Kemal și îi spune să îl împuște pe Sitki.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.