Kara Sevda episodul 40 Rezumat!

Kemal vine acasă la Nihan și să ascuns după pomi, exact când îl observă Nihan servitoare o strică, iar kemal dispare.
A doua zi un plic sosește pentru Nihan, în el sunt pozele cu Zeynep și Emir și un mesaj prin care i se spune că acestea sunt ultimele poze pe care Ozan le-a văzut. Nihan rămâne surprinsă, nu își poate stăpâni lacrimile. Nihan pleacă singură de la vilă cu taxi.
Zehir încearcă să facă rost de înregistrări. Astfel îi întind o cursă gardianului, ei știu că el îi va trăda așa că îl lasă pe el să facă rost de înregistrări.
Tarik o convinge pe Banu să se mute la el acasă.
Kemal o urmărește pe Nihan până la Leyla acasă. Este singurul loc în care poate plânge. Nihan îi arată pozele și îi zice că sunt motivul pentru care Ozan s-a sinucis.

Trufan încearcă să o împace pe Asu. Asu îi răspunde doar pentru a fi sigură că acesta nu îi zice ceva lui Emir.
Nihan vorbește cu Trufan la telefon care îi spune că i-a trimis programul lui Emir și o întreabă cine se ocupă de lista de invitați.Când termină de vorbim apare Kemal.Nihan îi zice lui Kemal că a avut dreptate. Kemal îi zice să vină cu el ca să îi dea ceva ce îi aparține lui Ozan.
Emir este sunat de cel care construiește căminul pentru Ozan și află astfel că firma sa donase ciment către acest cămin.
Zeynep începe lucrul la grădinița despre care îi vorbise comisarul. Ea îl sună ca să îi mulțumească și că va începe școală.Zeynep întreabă cum se poate revanșa și el îi zice să facă cinste cu masa la primul salariu.Emir aflase de la gardian că Trufan trimisese pozele cu el și Zeynep lui Ozan.
Nihan întreabă unde merg, iar Kemal zice că la el acasă…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.