Kara Sevda episodul 40 Rezumat

Kemal vorbește cu gardianul care îi lăsase plicul lui Ozan pentru a afla ce s-a întâmplat în acea zi. Gardianul îi spune că Ozan sunase mai multe persoane după ce văzuse pozele și îi zice lui Kemal că se pot găsi înregistrările. Kemal îi lasă pe ambii gardieni să plece.

Tarik îi spune tatălui său că a pierdut totul și că va rămâne pe drumuri cu soția sa, astfel tatăl său îi zice să se mute împreună la el acasă. Desigur Zeynep și cu mama sa nu sunt de acord, dar nu prea au ce face.

Asu ajunge la Trufan acasă, unde acesta pregătise masa. Asu îi spune că au programat nunta, ea și Kemal. Trufan îi spune lui Asu că Emir a transferat jumătate din acțiunile sale lui Nihan, ceea ce înseamnă 30% din firmă. Tocmai atunci cineva sună la ușă.

Se pare că este Kemal care vrea de la Trufan pozele cu Zeynep și Emir. Acestea sunt fix în camera în care se ascunde Asu, noroc că Trufan se duce după ele și Kemal nu o vede pe Asu. Cu toate acestea Kemal vede poșeta lui Asu pe scaun. După ce pleacă Kemal Asu se ceartă cu Trufan și pleacă nervoasă.Ea îi reproșează că a făcut toate astea ca să o despartă de Kemal, iar Trufan îi zice că pentru ea a ucis pentru prima oară.

Gardianul Sitki îl sună pe Emir pentru a vorbi despre kemal. Ei îi zice că ei caută acele înregistrări, iar Emir întreabă dacă le poate lua. Nihan îl sună pe Trufan ca să afle programul lui Emir de sâmbătă. Emir aude doar partea în care el nu trebuie să știe nimic așa că o întreabă pe Nihan, însă aceasta nu răspunde. Se pare că glonțul este încă în Emir și o deplasare a acestuia îi poate aduce moartea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.