Kara Sevda episodul 40 Rezumat

Zehir ajunge la baiatul care bagase pozele in camera lui Ozan, dar zice ca nu stie nimic. Alaturi de el este gardianul rapit.

Stirea despre firma lui Emir ajunge in ziar, dar aceasta nu poate fi stearsa pentru ca este adevarata, facusera o lucrare din beton prost.

Tarik cere bani de la Emir, este intr-o situatie foarte proasta mai ales ca sotia sa vrea sa diverteze de el.

Zeynep cauta cadou pentru Emir. Nihan ajunge la scoala unde vede numele lui Ozan pe un afis, ea crede ca Emir a facut asta, dar de fapt este kemal. Nihan face cu greu fata apropieri de kemal, tocmai de aceea se ia de el ca ii iese mereu in fata.

Nihan ii reproseaza lui kemal moartea fratelui sau, dar Kemal ii zice ca se inseala.

Emir isi da seama ca problema poate fi cauzata de kemal asa ca il pune pe Trufan sa cerceteze. Asu zice ca nu stie nimic despre asta. Zehir il suna pe kemal si ii zice ca ar trebui sa vina acolo.

Fratele comisarului il suna pe Emir si ii zice ca Nihan s-a intalnit cu kemal. Leyla se duce sa se intalneasca cu Ayhan, iar oameni sai ii zic ca a murit… Bineinteles ca in spatele ei apare Ayhan care face baza de el. Cand sa plece Ayhan o prinde de mana si ii zice ca a venit pentru Kemal.

Comisarul vine sa ii ceara socoteala lui Emir ca l-a angajat pe fratele sau. Se pare ca fratele sau avusese nevoie de operatie si Emir fusese cel care il ajutase.

Zeynep il suna pe Emir, dar primeste ocupat. Leyla se intelege tot mai bine cu Ayhan.

Comisarul o asteapta pe Zeynep aproape de casa si ii spune sa il contacteze daca are probleme.

Nihan ajunge acasa si il gaseste pe Emir suparat, acesta o opreste cand sa se duca sus. Emir intreaba cu cine s-a intalnit Nihan azi si ea ii zice ca deja stie si ca ea nu avea idee ca Kemal este acolo.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.