Kara Sevda episodul 39 Rezumat!

PARTEA I:

De această dată nu am avut parte decât de un fragment, care nu a făcut decât să ne mărească suspansul. Astăzi vom afla însă ce ne rezervă frumoasa poveste de dragoste. Stați pe aproape pentru rezumatul complet al episodului 39

=> Filmul s-a terminat la sosirea lui Kemal la firma lui Emir.

=> Secretara îl sună pe Emir și vrea să îi zică de faptul că este Kemal acolo, dar acesta nu răspunde ci vrea să semneze foaia. Este oprit de kemal. Afară Deniz plânge așa că servitoarea o scoate din mașină. Kemal îi zice lui Emir că spioana lui nu pozase adevăratele documente. De asemenea îi zise că vorbise cu cei de la firmă să semneze cu Emir. Emir îi zice că nu îl crede. Servitoarea urcă cu Deniz sus. Nihan zice că Emir nu mai este singur ci o are pe ea alături. Tocmai atunci intră servitoarea cu Deniz. Kemal vede fetița și își amintește că o adusese Zeynep acasă. Când să plece Nihan cu fata Kemal o oprește, însă aceasta zice că trebuie să meargă la doctor. Nihan întreabăcum o cheamă pe fetiță și ea zice Deniz, kemal se joacă cu fetița și aceasta deja nu mai plânge. După plecarea lui Kemal Nihan este speriată că Kemal știe totul.

=> Emir își amintește de seara în care Zeynep dusese fata acasă la kemal. Emir îi zice lui Nihan că Deniz este fata lui și că Kemal nu a aflat nimic. Kemal pleacă de la firmă și se întâlnește cu Leyla și își amintește cum Leyla îi zisese că nu e copilul lui. Kemal îi spune că l-a mințit și ea întreabă cu ce, dar nu află răspunsul. Kemal îl sună pe Zehir și îi spune că Zeynep a adus acasă copilul lui Nihan și Emir și îl pune să afle când s-a întors copilul în țară.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.