Kara Sevda episodul 39 Rezumat

Partea a IV-a:

=> Acasă la Kemal bate cineva în ușă, este Tarik beat. Acesta îi zice lui Kemal că l-a distrus. Tatăl lui Kemal le spune alor lui să plece.

=> Emir vorbește cu Nihan și cu Leyla și pleacă. Leyla întreabă iar al cui este copilul, iar Nihan zice că a lui Emir. Leyla nu se lasă și întreabă de ce s-a dus la Emir. Nihan îi zice că nu se va opri până când tot ce are Emir va fi al ei.

=> Asu aduce ceai, dar kemal zice că se pune la somn. Asu trântește tava în chiuvetă. Asu își scoate verigheta, este supărată rău pe Kemal, dar kemal o pune la loc. Asu întreabă ce este, iar Kemal îi zice că este copilul lui. Îi zice că dacă este copilul lui nu îi va părăsi vreodată și că va face test de paternitate. Asu întreabă când și el zice că mâine. Asu îi dă mesaj lui Nihan și îi spune de planul lui Kemal.

=> Nihan este în parcul de distracții dar Deniz lipsește, ea este la Kemal în brațe. Kemal zice că este copilul nostru și îi dă testul ADN. Desigur totul a fost un vis și Kemal se trezește la el în pat(Oare sa arunc laptopul pe geam acum sau sa astept finalul?). Emir este la Deniz, iar Nihan se ia de el.

=> Nihan chiar se duce în parcul de distracții unde este și fetița acea mică. Nihan ajunge în parc și o vede pe fetița cea mică. Kemal este și el acolo. Fetita o ia pe Nihan sa ii arate ceva, ea il arata pe kemal. Clovnul este prietenul lui Kemal  care incearca ia cateva fire de par. Nihan este panicata si incearca sa fuga spunand ca Denize este bolnava. kemal zice ca o duce el la spital. Nihan pleaca cu kemal, acestia ajung la spital.

=> Fetita are nevoie de sange si se pare ca nici Nihan, nici Kemal nu au grupa corecta. Râmăne Emir în calcul. (Ce s-a întâmplat?!!?!?!?!) Emir s-a întrecut pe sine i-a dat lui Deniz ceva să facă febră și a plătit doctori falși ca să zică că fata are altă grupă. kemal vine o ia pe Asu să se căsătorească.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.