Kara Sevda episodul 39 Rezumat!

Partea a III-a:

=> Asu se întâlnește cu tatăl ei adevărat care o întreabă cu ce o șantajează Emir și îi zice că poate avea încredere în el.

=> Fratele lui kemal se întâlnește cu fostul coleg de celulă a lui Kemal ca să vorbească de datorie. Acesta îi zice că să vorbească cu fratele său dacă vrea să scape de datorie.

=> Kemal se duce la comisar și îi arată scrisoarea, el îi spune că era imposibil ca Ozan să se fi sinucis. Atunci comisarul îi zice că nu știe dacă a scris scrisoarea înainte de a vedea pozele sau după, la insistențele lui Kemal acesta îi arată pozele cu Emir și Zeynep. Kemal pleacă supărat foc.

=> Comisarul îl sună pe Emir și îi spune ce s-a întâmplat. Emir întreabă dacă el crede că Ozan s-a sinucis sau nu.

=> Nihan este acasă și o întreabă pe Leyla dacă Deniz a adormit. Zeynep este nervoasă pentru că fratele ei a aranjat o întâlnire acasă. Mama lui Kemal îi zice lui Asu să se căsătorească mai repede ca să nu mai fie așa de speriată că îl va pierde pe Kemal.

=> Emir vine acasă speriat și este surprins să le găsească pe mama și mătușa lui Nihan acolo. Zeynep îi deschide ușa lui kemal, acesta spune că se duce să se schimbe apoi o cheamă pe Zeynep la el.

=> Emir o întreabă pe Nihan ce a vorbit cu Kemal, ea zice că a spus că Emir este tatăl și a negat totul. Nihan îi trimite mesaj lui Asu și îi zice să nu uite de promisiunea făcută. Zeynep intră la Kemal în cameră, acesta îi zice că acel băiat a iubit-o, dar ea și-a bătut joc de el.

=> Nihan i-a masa cu mama, mătușa sa și Emir. Leyla încearcă să se ia de Emir, dar este oprită de Nihan care spune că s-a întors la Emir pentru familia și fetița sa. Denize plânge, iar Emir se duce la ea.

=> La masă Zeynep mănâncă nimic, iar Kemal zice că poate e gravidă. Părinții lui Kemal vor să îl convingă să se însoare cu Asu, dar el spune că nu este timpul. Kemal o găsește pe Asu ștergându-și lacrimile și o întreabă ce se întâmplă. Ea îi spune că face totul pentru el, iar el îi zice că trebuie să afle ceva înainte de nuntă.

=> Nihan o întreabă pe Leyla dacă vrea să afle adevărul. Nihan îi spune lui Leyla că Emir i-a răpit fetița. Leyla întreabă al cui este copilul, Nihan nu apucă să răspundă că iese Emir din casă.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.