Jocuri slot machine gratis cu tematică inspirată din filme

Cu toții avem un film preferat, dar cum ar fi să joci un slot cu personajele tale preferate? Sloturile cu tematică inspirată din filme au invadat industria jocurilor de noroc și sigur îți vei regăsi personajele favorite în gama variată de jocuri slot machine gratis. Am ales două povești care au stat la baza unor filme foarte populare și care ulterior s-au transformat în tematici pentru sloturi online: povestea regelui Arthur din Camelot și povestea neînfricatului Batman. Ești curios să vezi cum au fost transformați protagoniștii în simboluri de slots 77777?

De la filme la jocuri slot machine gratis

  • Avalon 

Povestea regelui nemuritor al regatului Camelot a fost sursă de inspirație pentru mai multe filme, unul dintre cele mai cunoscute fiind Cavalerii mesei rotunde. Dezvoltatorii de jocuri online s-au gândit să transpună adrenalina din acest film în slotul Avalon, un joc cu 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată. Uitându-ne la structura simplă, putem spune că jocul face parte din categoria de slots 77777, adică sloturi clasice. De asemenea, funcția Gamble este un alt element specific sloturilor clasice. Jucătorul alege momentul în care să activeze funcția și imediat va începe un mini-joc în care va trebui să ghicească dacă următoarea carte ce va apărea pe ecran va fi de roșie sau neagră. Un răspuns corect înseamnă câștiguri sumplimentare adăugate în cont, iar un răspuns greșit înseamnă anularea câștigurilor obținute pe parcursul jocului.

Pe lângă această funcție clasică, Avalon surprinde printr-o rundă bonus cu rotiri gratuite. Runda bonus o aduce în prim plan pe Doamna Lacului, cea care păzește sabia regelui Arthur, iar jucătorul are nevoie de cel puțin 3 simboluri cu aceasta penru a declanșa funcția Free Spins care îi aduce 12 rotiri gratuite și posibilitatea multiplicării câștigurilor de 7 ori. În timpul rundei bonus, ambele simboluri Wild vor fi active în vederea formării mai multor combinații câștigătoare, iar jucătorul poate reactiva funcția prin reunirea altor trei simboluri Scatter.

  • Batman

Unul dintre cele mai populare personaje de benzi desenate se întoarce sub forma de simbol Wild într-un slot cu 5 role, 3 rânduri, 50 linii de plată și o serie de funcții speciale foarte atractive. Prima funcție specială este Descent into Madness și se poate declanșa doar dacă activezi toate liniile de plată și adaugi încă 10 unități. Trei sau mai multe simboluri Scatter va deschide jocul bonus în care Batman trebuie să se lupte împotriva unor deținuți din azil, iar apoi să prindă Jokerul. Jucătorului i se oferă două șanse în această lupta, iar premiul este multiplicarea pariului curent de 100 ori.

O altă funcție specială disponibilă la slotul Batman este Respin și poate fi activată prin așezarea simbolului ce îl reprezintă pe comisarul Gordon pe prima rolă și a simbolului cu pistol pe ultima rolă sau invers. Apoi, una dintre rolele 2, 3 sau 4 vor rămâne pe loc în timp ce celelalte role se vor roti pentru e genera câștiguri.

Vrei să îți găsești și tu personajul preferat în jocuri slot machine gratis?  Joc Sloturi reunește îți aduce într-un singur loc toate cazinourile licențiate din România și o serie de bonusuri de bun venit fără depunere pe care nu le poți rata. Spre exemplu, Admiral îți oferă un bonus fără depunere de 200 RON Gratis + 75 Rotiri Gratuitepentru a încerca o gamă largă de jocuri gratis.

Ptrofită de bonusuri exclusive pe Joc Sloturi și descoperă sloturi cu tematică inspirată din filme populare!

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.