Interdictia a fost incalcata

-Ai grija, draga mea, poti sa intri oriunde vrei pe internet, numai pe paxx.ro sa nu intri, caci in clipa in care vei intra, se va narui fericirea noastra!
Asa ii spuse si pleca la serviciu. Ea a ramas acasa si toata ziua s-a chinuit cu intrebarea:”Ce naiba o fi acolo? Daca ascunde un secret din trecutul sau?”
Aplica testul:”Ma iubeste, nu ma iubeste”, cu “Sa intru pe Paxx.ro, sa nu intru?”
Poate ca acesta era testul loialitatii? Asa ii verifica el increderea?
Si iata ca si-a facut curaj si a intrat! Nu erau balauri cu 7 capete, nu erau ascunse fostele lui iubite organizate intr-un harem, erau haine de firma originale. Acolo a vazut ea Pantofi Dolce & Gabbana in dungi fine: albe, negre si portocalii si o aplicatie florala aproape de varf. Costau 1999 de lei.
-Ah, ma crede o copila egoista, dar ii voi demonstra ca se inseala. Poate ca magazinul va fi testul maturitatii mele!
A doua zi isi cauta un loc de munca. Nu putea sa astepte sa aduca numai el bani in casa, se cadea sa imparta cheltuielile.
-Ei, ce bine ca ai ascultat sfatul meu, ii spuse el si fericirea nu ne este amenintata de nimic!
Ea tacea. Nu intelegea cum credea el ca l-ar fi certat ca nu-i cumpara haine de firma, cand ea se angajase sa-i poata darui de Craciun o camasa Versace cu imprimeu floral, fiindca adora camasile inflorate. Costa 699 de lei, dar el merita.
Din clipa in care a intrat in magazin veniturile lor au crescut considerabil, dar ea continua sa pastreze secretul. Iarna a sosit mai repede decat se asteaptau, dar oricat de grea era, cu doua salarii nu era imposibil de rezolvat totul.
Povestea a continuat frumos. Cu doua zile inainte de Craciun curierii au venit simultan. Unul pentru ea si altul pentru el. Au luat fericiti pachetele si le-au asezat sub brad, promitand sa nu le deschida pana in seara magica.
Atunci, cand el a deschis darul de la ea, a descoperit camasa pe care o adora din magazinul interzis, iar ea, perechea de pantofi fermecati.
-Stii, m-am uitat in magazinul interzis si fericirea noastra s-a dublat, i-a pus multumita!
-Stiam ca asa se intampla si acesta a fost strategia sa verific ce produs iti place de acolo. Ai cautat pantofii de cinci-sase ori. Tot atunci am inteles de ce ai pus camasa inflorata in lista dorintelor…
Paxx.ro este magazinul care ofera cuplului mii de pretexte de fericire. An de an, de sarbatori, ei isi faceau surprize pe furis de aceea au recomandat locul plin cu imbracaminte de lux tuturor cunoscutilor ca terapie de cuplu.
Reducerile de pret pornesc de la 50% si se opresc la 70%, livrarea se face prompt in 2-5 zile lucratoare.
Acesta este un magazin al generozitatii fiindca nu au in stoc numai imbracaminte de dama, ci si pentru barbati. La o comanda minima de 100 de lei, transportul este gratuit.
Distribuitorii respecta si dreptul de retur al cumparatorilor, asa ca fericirea are o adresa sigura si acolo o gasiti in mod sigur!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.