Încearcă jocuri pacanele clasice cu un bonus de bun venit

Știai că jocurile clasice îți aduc cele mai multe șanse de câștig datorită structurii simple și a regulilor de joc la fel de simple? Dacă vrei să câștigi bani din jocuri pacanele, cu siguranță ar trebui să alegi jocuri clasice, așa că astăzi îți voi prezenta trei dintre cele mai populare sloturi clasice, iar la final îți voi arăta cum să joci gratis toate aceste jocuri.

Jocuri pacanele clasice cu șanse ridicate de câștig

  1. Book of Ra

Se poate spune că Book of Ra gratis este emblema jocurilor clasice. Majoritatea jucătorilor au auzit de acest joc, dacă nu se află chiar pe lista jocurilor online preferate. Poate fi încadrat în tipologia clasică încă din primele secunde după ce ai accesat jocul. Structura simplă de 9 linii de plată și 5 role sunt caracteristici ale jocurilor clasice. În completarea acesteia vin regulile simple de joc, funcția Gamble și tematica egipteană.

Jocul prezintă atât simboluri cu valoate ridicată, acestea fiind legate de tema propusă, cum ar fi o statuie sau un sarcofag, cât și simboluri cu valoare scăzută, acestea fiind date de cărțile standard de joc. După ce ți-ai setat pariul din meniul Bet/Line, poți apăsa Start sau Autoplay, iar jocul va începe. Aceste două butoane sunt similare, cu mențiunea că apăsarea butonuluiAutoplayva determina rotirea consecutiva a rolelelor, numărul fiind stabilit de tine.

Pe lângă câștigurile pe care le poți obține prin reunirea unor simboluri identice pe liniile de plată active, mai există o modalitate prin care poți să câștigi la Book of Ra, sau mai bine zis prin care poți să-ți mărești câștigurile obținute. Activarea funcției Gamble îți va da oportunitatea de a-ți mări câștigurile de fiecare dată când ghicești culoarea următoarei cărți, dar va atrage riscul pierderii tuturor câștigurilor dacă nu ghicești culoarea corectă.

  1. Sizzling Hot

Sizzling Hot respectă linia clasică atât prin structura simplă, cât și prin simbolurile cu diverse fructe. Alături de simbolurile cu fructe se regăsește și clasicul simbol 7, cele mai valoroase simboluri fiind pepenii și strugurii. De asemenea, jocul aduce un simbol special, Scatter, reprezentat de o stea aurie și 3 astfel de simboluri sunt suficiente pentru a acorda un premiu jucătorului.  Simbolul Wild lipsește și nu există o funcție bonus, dar simplitatea acestui joc este ceea ce atrage jucătorii.

Jocul promite șanse ridicate de câștig jucătorilor începători, iar RTP-ul de 95.66% susține acest fapt.

  1. Lucky Lady Charm

Lucky Lady Charm este un joc ce aduce în prim plan o serie de simboluri norocoase, dar prezintă și simboluri și funcții speciale. Printre simbolurile de bază se numără un trifoi cu patru foi și un picior de iepure, iar simbolurile speciale, Wild și Scatter, activează o caracteristică. Personajul feminim este simbolul Wild și nu doar că poate înlocui orice alt simbol al jocului, dar dacă contribuie la formarea unei combinații de simboluri identice, câștigul corespunzător combinației respective va fi dublat.

Simbolul Scatter, adică globul de cristal, va activa una dintre cele mai cunoscute funcții de la jocuri paanele, Free Spins. Trei sau mai multe simboluri Scatter îți vor aduce 15 rotiri gratuite și toate câștigurile obținute în timpul rundelor gratuite se vor tripla.

Lucky Lady Charm, Sizzling Hot sau Book of Ra gratis? Tu ce preferi? Toate aceste jocuri clasice sunt disponibile la Admiral, iar partea bună este că poți juca gratis cu ajutorul unui bonus de bun venit fără depunere. Înregistrează-te la Admiral și joacă cu 200 RON Gratis + 75 Rotiri Gratuite!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.