Gene false? Haideti sa incercam!

 

Frumusetea este un  atribut ce ofera placere simturilor.

A arata bine si a te simtii bine este definitia frumusetii, nu? Este in natura noastra, sa vrem sa aratam  frumoase si extravagante.  Ati tanjit vreodata la genele perfecte pe care le au modelele? Acum putem si noi sa avem gene false , curbate si lungi ca si ele si asta in doar cateva minute.

Genele false sunt noul trend in infrumusetarea ochilor tai .

Sfaturi pentru gene perfecte

  1. Primul pas spre a avea gene sănătoase este procesul de demachiere care nu trebuie să lipsească din rutina voastră de zi cu zi.Nu brusca genele, ci demachiaza-te cu atenţie şi foloseşte un demachiat delicat cu ochii tăi, care să nu irite pielea sensibilă. Esteto vine cu o gama variata de produse pentru machiaj .
  2. Cum îngrijim genele? Tratamentele naturale pentru gene sănătoase au la bază hidratarea.Uleiul de ricin sau uleiul de masline, stimulează procesul de creştere şi le întăreşte baza.
  3. Persoanele care opteaza pentru gene false, trebuie să ştie că există două tipuri, de tip bandă şi cele individuale.Genele false tip bandă se aplică uşor şi oferă densitate genelor, oferind o privire bine conturată. Genele individuale se adresează în general persoanelor cu gene rare, nu neapărat scurte, deoarece acest ultim tip de gene, umple spaţiile dintre gene.

 

  1. Cum aplicăm genele false? Adezivul se aplică cu grijă la baza genelor false, cel mai bine ar fi să folosiţi.5. Ca să obţineţi o privire naturală şi expresivă, după 5 minute curbaţi genele cu aparatul special destinat pentru acest lucru şi acoperiţi albul adezivului cu un creion de ochi, sau tuş.Dacă de obicei nu utilizaţi creionul sau tuşul, puteţi acoperi adezivul cu un fard închis la culoare şi să optaţi pentru un fard deschis pentru arcade şi veţi obţine astfel, un machiaj interesant smooky eye.6. Cum îndepărtăm genele false? Cea mai bună metodă de a le îndepărta este prin demachiere. Aplicaţi astfel mai mult demachiant la baza pleoapelor, acolo unde aţi aplicat şi adezivul. După ce demachiantul este lăsat să acţioneze 1-2 minute, puteţi să începeţi să le desprindeţi uşor de pe piele.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.