Ferestre moderne cu rame din lemn masiv

 

Când vine vorba de modernizarea ferestrelor, trebuie să luați în considerare multe lucruri, mai ales dacă proprietatea dvs. este mai veche. Pornind de la ramele de geam până la ramele din lemn pentru ferestre există o gamă întreagă de unde sa puteti alege, dar mulți oameni iau decizia înainte de a prospecta piata si de a obtine informatii despre caracteristicile ramelor. Vedeți, lumea ferestrelor este probabil mult mai complexă decât ați putea crede. Ramele de ferestre, de exemplu, au adesea o descriere negativa pentru că sunt asociate cu proprietăți mai vechi, dar asta nu înseamnă că nu pot rivaliza omologii lor  din PVC modern când vine vorba de lucruri precum eficiența energetică și securitatea. În plus, beneficiați de avantajul aspectului, estetic tradițional care vine cu ferestre din lemn. Deci, hai să prezentam cateva mituri despre ramele ferestrelor din lemn …

 

Ventilația este mult daca montati o fereastră din lemn stratificat . În esență, deschideți o întreagă coală de sticlă, mai degrabă decât o mică parte din ea, ca ferestrele agățate.

 

Eficiența energiei, contrar credinței comune, nu este diminuată cu o fereastră cu rama din lemn masiv. Desigur, tipul de sticlă și nivelul geamurilor au cel mai mare impact asupra eficienței energetice, dar ce avantaje au geamurile duble în cazul în care ramele dvs. permit  scurgerea apei?

Ramele de ferestre din lemn au tendința de a avea cadre mult mai strânse decât omologii lor, deoarece se deschid spre exterior și ramurile lor se închid împotriva cadrelor lor.

Acest lucru este benefic deoarece impiedica poluarea fonica.

 

Securitatea este una dintre principalele caracteristici ale ferestrelor cu rame din lemn. Permit foarte greu patrunderea, datorită faptului că încuietorile sunt, de obicei, „cârlige” care sunt încorporate în cadre.

 

Gama de nuante si caracteristici vă oferă o mare varietate atunci când alegeți aspectul proprietății noi sau renovate. Puteți adăuga chiar și caracteristici suplimentare la ferestrele dvs., cum ar fi plumb sau grilaj de suprafață, care vor garanta ca ferestrele dvs. vor iesi în evidență.

 

Din cauza avantajelor prezentate mai sus (și a mai multor avantaje care nu sunt), ferestrele cu rame din lemn masiv sunt în creștere ca si popularitate. Nu numai că le gasiti la prețuri relativ rezonabile, dar oferă o rentabilitate excelentă a investiției dvs., cu un stil și o durata de viata fără sfârșit.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.