Esti pasionat de ceasuri de mana? Iata 5 piese de colectie

Ceasul de mana este singurul accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca unui barbat indiferent de preferintele vestimentare pe care acesta le are. Pe langa faptul ca ceasul de mana este util pentru contabilizarea timpului sau in desfasurarea diferitelor activitati sportive, ceasul de mana este si un accesoriu care ofera si un anumit statut social. Avand in vedere acest lucru, in continuarea acestui articol voi prezenta 5 tipuri de ceasuri barbati ce nu trebuie sa lipseasca din colectia de ceasuri de mana ale unui barbat.

  1. Chiar daca se afla de mult timp pe piata ceasurilor de mana, ceasul mecanic este unul dintre cele 5 tipuri de ceasuri de mana ce nu trebuie sa lipseasca din colectia de ceasuri de mana ale unui barbat. De ce? Pentru ca acest tip de ceas inspira foarte multa seriozitate si rafinament, aceste calitati datorandu-se faptului ca acest tip de ceas de mana se afla de mult timp pe piata ceasurilor de mana. De asemenea, vechimea de care se bucura acest model de ceas de mana este un alt motiv pentru care acesta trebuie sa se gaseasca printre tipurile de ceasuri de mana din colectia unui barbat.
  2. Chiar daca ceasul quartz face parte dintr-o generatie mai noua de ceasuri, acest lucru nu a stat in calea popularitatii acestuia. Exactitatea pe care o ofera precum si durata lunga de viata sunt principalele motive pentru care ceasul quartz a devenit foarte popular precum si unele dintre motivele pentru care acesta trebuie sa se gaseasca in colectia cu ceasuri de mana ale unui barbat pasionat de ceasuri de mana.
  3. Ceasul confectionat pentru scufundari este un alt tip de ceas de mana ce trebuie colectionat deoarece acest tip de ceas este foarte util atat din punct de vedere estetic cat si functional.
  4. Pasioonatii de activitati sportive precum si cei pasionati de ceasurile de mana trebuie sa colectioneze ceasuri cronograf deoarece acesta este util pentru ambele tipuri de categorii de oameni.
  5. Nu in ultimul rand, ceasul automatic este din punctul meu de vedere piesa de rezistenta a unei colectii de ceasuri de mana, acest lucru datorandu-se elegantei pe care o transmite acest tip de ceas de mana. Guess romania este cea mai buna optiune la care poti apela in cazul in care esti in cautarea unui astfel de ceas de mana pentru colectia ta.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.