Echipamentcuratenie.ro este magazinul care te pregateste pentru curatenie

A venit primavara si odata cu acest anotimp ne pregatim sa iesim din amorteala adusa de sezonul rece. Primavara este si perioada cand toti ne apucam de curatenia generala a casei, deoarece clima mai calda ne permite sa lasam geamurile deschise sa aspiram covoarele si sa stergem orice urma de murdarie si praf.

Insa pentru a duce aceasta sarcina la capat trebuie sa folosim produse de curatenie profesionale, pentru a fi siguri ca totul este facut corespunzator.

Magazinul  echipamentcuratenie.ro ofera o gama completa de produse pentru curatenie. Nu numai ca au toate produsele comercializate de Tork si multe alte branduri, dar si echipamente curatenie pentru curatenia in casa. Este foarte important sa cumperi produsele adecvate pentru a scapa rapid de microbi si bacterii.

Din gama de produse Tork mi-am echipat complet casa cu accesorii din hatie, dispensere si dozatoare pentru sapunul lichid, care apartine tot brandului Tork, si desigur cu produse curatenie care sa elimine orice urma de mizerie.

De ce am ales Tork?

Este un brand foarte bun, pe care deseori il aleg chiar si marile institutii precum scoli sau spitale, dar poate fi gasit si in dozatoarele de sapun lichid de la restaurante, mall-uri sau bai publice. Am considerat ca daca este destul de bun pentru astfel de locatii, este bun si pentru mine.

Echipamentcuratenie.ro ofera si aspiratoare profesionale capabile sa traga praful si substantele lichide, chiar si de pe cel mai stufos covor. Gama aceasta de aspiratoare se deosebeste prin faptul ca produsele lor ajung sa detina o putere de 3300W, iar aspiratoarele sunt fabricate cu cate 3 motoare. Desi aceste tipuri de aspiratoare de regula sunt folosite in cladiri mari precum firme si scoli, am gandit ca este oportun sa comand si eu unul pentru casa mea. Avand in vedere ca este folosit pentru a elimina murdaria din locuri aglomerate si cu trafic intens, la mine acasa ar trebui sa fie si mai usor sa curat.

La scurt timp, am fost fericitul proprietar al unui aspirator Columbus 3300W. Acest tip de aspirator este o revelatie pentru cei care sunt pasionati de curatenie. Resuseste sa aspire chiar si sucul de pe covor.

O alta categorie, care de putin timp a inceput sa ma fascineze este cea cu monodiscuri pentru curatarea podelei. La inceput nu am stiut precis la ce sa folosesc, insa m-am documentat asupra subiectului si am descoperit ca se folosesc pentru a curata sali de sport, restaurante, supermarket-uri si, in general, zonele unde pe pardoseala se foloseste linoleum, gresie sau materiale ce ofera o suprafata similara cu materialele mentionate.

Site-ul echipamentcuratenie.ro a fost o revelatie pentru mine cand l-am descoperit, deoarece dintr-o data puteam sa ma aprovizionez cu orice produs de curatenie dintr-un singur loc, la preturi foarte bune. Sper ca de acum inainte aceste informatii sa poate folosi si altora care sunt in cautarea magazinului perfect cu produse de curatat profesionale. Atunci cand folosesti detergentii Tork, nu numai ca stergi praful, ci elimini complet orice urma de microbi.

Recomand magazinul echipamentcuratenie.ro!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.