Am descoperit producatori de mobila!

După ce mi-am construit o casă nouă, am început să mă interesez cum să o mobilez pe gustul și pretențiile mele, dar cu o cheltuială cât mai mică. Căci după ce ai terminat o casă de construit, a cam început să fluiere vântul prin buzunare. Să îți cumperi mobila direct de la producatori de mobila este decizia cea mai importantă pentru a-ți mobila casa cât mai ieftin, dar fără a face rabat de la calitate.

Cum am decoperit acest lucru? 

Am descoperit acest lucru mulțumită unei firme ce îmi promitea un preț mai mic cu 30% față de cel al pieței. Așa că am intrat pe arta-mobilei.ro și am comandat mobila direct din fabrică, astfel m-am convins că prin evitarea intermediarilor am evitat o mare parte din costurile cu care aș fi luat aceeași mobilă de pe piață.

Apoi trebuie să știi că nu am luat o mobilă gata făcută, cu toate că aveau foarte multe modele deosebite și destul de atractive. Am preferat varianta propusă de ei, de a-mi face mobila după dimensiunile camerelor noi mele case. De a putea să îmi aleg forma și design-ul dorit de mine. De asemenea am ales din ce material să fie cofecționată și culoarea acestuia.

Ce avantaje ai dacă cumperi de la producatori de mobila?

Unul din avantajele apelării la producatori de mobila este că aceștia îți pot asigura consiliere gratuită pentru ca mobila să fie făcută ținând cont de arhitectura locuinței. În acest fel am avut parte de modelele ce mi-au plăcut mie, doar că le-au executat să se potrivească perfect spațiului din casa mea.

Dacă și voi doriți să achiziționați o mobilă, indiferent pentru utilitatea ei, eu vă sfătuiesc să contactați producatori de mobila și veți afla cu bucurie că prețul mobilei este cu mult mai mic decât prețul pieții.

Intră și tu pe arta-mobilei.ro și poți vizita mobilierul realizat de această societate privind cu atenție portofoliu expus în galeria de pe site. Ești interesată de un mobilier pentru biroul tău, vei fi surprinsă de mobilierele ergonomice ce le vei găsi. Și pentru tine cea care dorești un mobilier care să te ajute să-ți amenajezi un spațiu comercial, un magazin, un vestiar sau chiar un depozit această societate îți poate prezenta mai multe soluții și opțiuni.

Vei fi foarte surprinsă să constați că de exemplu pentru spații comerciale te poate ajuta și pentru un mic magazin, dar și pentru un hotel cu tot ce presupune acesta chiar și cu mobilă pentru bar.

Dacă nu ești mulțumită de piesele ce le găsești pe site poți să trimiți solicitarea ta prin poșta electronică e-mail: office@artamobilei.ro sau sunații-i imediat ce v-ați hotărât la telefoanele: 0769.297.786, 0725.473.105, 0314.250.673.

După o vizită temeinică pe site-ul lor, am decis că cea mai bună opțiune pentru mine este să apelez la proiectarea mobilei mele de către specialiștii societății. Pentru aceasta urmează să vadă spațiul ce urmează să-l mobilez și să facă un releveu. În baza discuției preliminare îmi vor prezenta viitoare mobilă într-un proiect 3D și după aceea vom avea încă o discuție privind retușurile sau schimbările ce mi le-aș dori.

În final voi avea parte de consultanță gratuită pentru a alege materialele, feroneria, culorile mobilei. Alegerea acestora am înțeles că trebuie să țină cont de mai multe lemente, cum sunt: în primul rând de ce-mi place mie, apoi de mărimea spațiului și modul de iluminare a acestuia. Abia aștept să lansez comanda, să-mi fie executată mobila și să mă răsfăț admirând-o.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.