De unde putem cumpara cele mai frumoase cuverturi?

Bine ați revenit pe blogul meu! În articolul de astăzi vreau să discutăm despre cuverturi și despre cum acestea ne pot face viața mai frumoasă. Probabil ați observat că atunci când rămâneți peste noapte la cineva drag mereu vă uitați cum arată patul și desigur cum arată lenjeria de pat. Ei bine fix același lucru l-am pățit și eu zilele trecute când am dormit la verișoara mea. Pur și simplu m-am îndrăgostit de cuvertura care acoperea patul și nu m-am putut opri din a o întreba de unde o are.

Astfel i-am întâlnit pe cei de la Patul Meu și frumoasele lor produse. Nu știu de ce, dar înainte credeam că aceste cuverturi pot fi doar simple, cred că știți și voi cuverturile ălea clasice, care nu te îmbie să dormi. Ei bine după ce am văzut acest site mi-am schimbat complet părerea. Vă las mai jos câteva din produsele care pe mine m-au cucerit și pe care vreau să le adaug cât mai repede în coș.

Set Cuvertura Plusata 2 Fete - Tip Pilota + 2 Perne Umplute - Remington

Știu că modelul de mai sus poate părea unul foarte simplu, dar tocmai micile pete de culoare m-au făcut să îl adaug pe lista mea de dorințe. Este cel mai bun cadou pe care îl puteți face părinților sau rudelor mai bătrâne. Pachetul conține o cuvertură tip pilotă cu două fețe și două perne umplute. Asta înseamnă că vă veți alege cu o spectaculoasă lenjerie de pat.

Cuvertura de pat + 4 Fete de Perna - Pat 2 Persoane - 100% Bumbac - E-S05

Un alt model care mi-a plăcut enorm este cel de mai sus. Îmi place pentru că îmi aduce aminte de Japonia și de frumusețea cireșilor înfloriți. Modelul nu este unul foarte încărcat și tocmai de aceea reușește rapid să cucerească privirile celor din jur. Somnul nostru va fi mult mai odihnitor dacă vom avea pe pat o astfel de cuvertură.

Probabil mulți dintre voi aveți peste lenjeria de pat o pătură, cu toate acestea eu consider că o cuvertură va ține mult mai bine de cald pe perioada iernii. Intrați pe patulmeu.ro pentru a vedea toate modelele de cuverturi și pentru a o alege pe cea care se potrivește cel mai bine casei voastre.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.