De ce să cumpărăm geam de termopan?

Bună, dragele mele. Azi o să vă spun câte ceva despre casa moștenită de la bunicii mei. Vă dați seama că nu este o casă construită recent, ci din contră, este o casă destul de veche. Așa că m-am decis să o întineresc puțin prin schimbarea ferestrelor cu unele cu geam de termopan.

De ce am decis să fac aceste schimbări? 


Chiar dacă nu stau la țară, eu sunt foarte legată de această casă bătrânească, căci în ea mi-am petrecut întreaga copilărie. Mai târziu când am devenit adolescentă aproape fiecare vacanță tot aici mi-am petrecut-o. Iată că v-am expus destule motive pentru care am decis să o restaurez. Este drept că nu am finanțele necesare pentru a rezolva totul dintr-odată.
Pentru început o să schimb ferestrele, după cum v-am zis deja. Înlocuindu-le pe cele vechi din lemn scorojit și crăpat, cu unele din profile PVC cu geam de termopan, pentru a nu mai pierde căldura produsă de vechea sobă. De ea o să mă ocup ceva mai târziu, posibil să renunț cu totul la ea și să pun o centrală termică pe combustibil solid.
Azi sunt foarte preocupată de a începe reabilitarea termică a casei și a-i da o față tinerească. Cum nu îmi petrec foarte mult timp în ea trebuie să mă asigur că îmi pot asigura căldura, chiar și pe timp de iarnă. Pereții sunt destul de rezistenți, pierderea de căldură se face doar prin ferestrele îmbătrânite și cele două uși.

Unde am găsit informații despre geam de termopan? 


Acestea sunt primele care trebuiesc schimbate. De curând vizitam niște site-uri de construcții pentru a mai afla ceva noutăți, când ce să vezi? Pe fenster.ro am găsit tot ce mă interesa despre geam de termopan, începând de la construcție și până la minimizarea pierderii de energie termică din încăperi.
Știați că un geam termopan este confecțioat din două foi de sticlă distanțate cu ajutorul unei baghete? În spațiul dintre foile de sticlă nu este vid, căci ar face implozie, ci se introduce un gaz inert, de regulă argon, pentru a minimiza pierderea căldurii din interior.
Pentru o pierdere cât mai mică de căldură este nevoie ca foile de sticlă să fie cât mai groase, iar distanța dintre ele cât mai mare și să fie și un geam cu emisivitate redusă. Cumpărând un geam termoizolator ce respectă aceste trei cerințe vei plăti mai puțini bani pentru căldură.
De asemenea, pe fester.ro îți poți alege tipul de geam pe care să ți-l pună la tâmplărie din mai multe tipuri:
• geam float + float(clar=Clar);
• geam float + Low-E;
• geam sablat;
• geam reflexiv într-o varietate de culori;
• geam colorat în masă;
• geam laminat (duplex);
• geam securizat;
• geam ornament.
Dacă te-ai hotărât pentru un anumit tip de geam poți să-i contactezi la telefoanele 0731.773.570 sau 021.256.01.01 ori prin poșta electronică office@fenster.ro . Iar dacă ai drum prin București poți să-i contactezi direct la sediul din București, sector 3, str. Drumul Sătenilor, nr. 20.
Dacă o parte din aceste informații le știam deja, despre geamul structural pentru fațade sincer, nu știam nimic. Acest tip de fațadă dă un aspect avangardist casei, dar asigură și un control antistatic și solar, datorită îmbinării geamului cu metal.
Vrei să înțelegi mai bine aceste cunoștiințe și ai nevoie de geamuri de bună calitate la prețuri avantajoase intră și tu pe fenster.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.