De ce nu Partikip la unele concursuri! Prostia isi da intalnire pe facebook!

Ieri seară mi-a atras cineva atenția cu privire la un concurs organizat pe facebook. Din câte putem vedea ”Gigi Becali”, am pus între ghilimele pentru că este clar că nu el a organizat concursul, vrea să premieze un urmăritorul de al său. Premiul nu este unul mic ci chiar o mașină.
După ce în vară au apărut alte două conturi false ale unor vedete care la fel dădeau o mașină și s-a demonstrat că toate acele profile erau false, iar premiul inexistent mă gândisem că oamenii s-au învățat minte.
Cu toate acestea, după cum putem vedea și mai jos:

gigibecalimasina1

postarea a strâns în mai puțin de 5 zile peste 20.000 de participanți!!!!!?! Nu îmi rămâne decât să admit că foarte multe persoane au facebook deși nu ar trebui să li se dea voie. Să mă mai gândesc oare că aceste persoane au drept de vot?

Pur și simplu nu pot înțelege cum gândesc acești oameni, adică da și eu particip la concursuri, dar nu la pagini fantomă apărute peste noapte, nu la premii care depășesc 10000 de euro. Pentru cei care nu știu paginile oficiale ale vedetelor trebuie să aibă trebuie să aibă un mic văzut lângă nume, restul paginilor sunt fake, făcute cel mai probabil de persoane care vor să fie celebre și au nevoie de atenție.

Dar să ne întoarcem la postarea noastră, am văzut zeci de persoane care se milogesc pentru acea pașină, alte zeci ale căror zile de naștere se apropie, iar alte câteva persoane care încearcă să le explice celorlalți că nu este nimic adevărat în toate acestea (da, mai există și astfel de oameni).

Sunt sigură că dacă zilele acestea Gigi Becali face o postare publică prin care anunță că acest concurs nu îi aparține, iar acesta este în final șters, nu v-a trece o lună sau două până ce oamenii se vor înscrie din nou la un astfel de concurs, de această dată al altei vedete.

Voi ce părere aveți? Sunt eu exagerată?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.