Cum trebuie sa fie un loc de munca pentru a fi multumit/a

Exista o multime de persoane care au joburi in Bucuresti, de exemplu, locuri de munca foarte bine patite, dar care nu sunt multumite cu locul de munca pe care il au. Exista o multime de persoane care au de exemplu joburi in Cluj sau chiar in alte orase mai mici si care sunt foarte multumite de locul de munca, chiar daca nu e unul foarte bine platit.
Nu toti angajatii sunt motivati de acelasi lucru. In cele ce urmeaza vreau sa vorbim putin despre o serie de aspecte care-i pot face mai fericiti pe angajati.
1. Remuneratia financiara
Sa incepem cu banii. De cele mai multe ori oamenii considera ca un job bine platit este un job ideal. Sunt unii dispusi sa indure ani buni la anumite locuri de munca la care nu sunt fericiti, doar pentru faptul ca sunt bine platiti. Sunt insa si oameni care vor mai degraba altfel de motivatie decat cea financiara. Dar si pentru acestia din urma conteaza banii. Nu cred ca ar fi cineva dispus sa munceasca daca nu e multumit in mare masura de salariu.
2. Recunostinta din partea companiei
Sunt foarte multi angajati care pun foarte mare pret pe respectul pe care-l primesc din partea companiei. Ei vor sa fie luati in seama atunci cand au ceva de spus, sa fie rasplatiti cu tot felul de bonusuri, team building-uri, mese in oras, etc. Astfel de angajati vor sa fie laudati atunci cand fac un lucru bun si sa primeasca aprecieri pentru munca depusa.
3. Programul de lucru
Programul de lucru joaca si el un rol important in satisfactia angajatilor fata de locul de munca. Pentru acest lucru trebuie sa iti cauti din start un job care sa aiba un program de lucru asa cum iti doresti tu. Unii lucreaza patru ore, altii sapte, altii opt si asa mai departe. Trebuie sa cauti un loc de munca potrivit pentru momentul zilei in care esti mai productiv/a.
4. Cerintele jobului
Pentru a fi multumit/a de locul de munca pe care il ai conteaza enorm de mult sa iti placa ceea ce faci, fapt pentru care trebuie sa tii cont de cerintele jobului atunci cand iti cauti un loc de munca.
Daca vrei sa iti gasesti mai repede un loc de munca de care sa fii cu adevarat multumit/a, intra pe Infomunca.ro. Aici vei gasi joburi in Timisoara, Cluj, Oradea, Bucuresti si in multe alte orase din tara, dar si din strainatate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.