Cum se instaleaza un elevator cu 2 coloane?

Dupa cum ar trebui sa stie orice posesor de service, produsele din sectiunea elevatoare  sunt unele dintre cele mai folositoare iteme din cadrul unui service. Un elevator doua coloane ajuta foarte mult la repararea masinilor care intra in service si este indispensabil in cele mai multe dintre ele. Fiecare service auto care se respecta ar trebui sa aiba cel putin un astfel de elevator pentru ca este foarte usor de utilizat si asigura accesul in cele mai importante zone ale masinii fara sa fie nevoie de foarte multe operatiuni.

In primul rand este important sa se cunoasca normele de montare ale liftului. Se recomanda apelarea la profesionisti in momentul in care se vrea instalarea unui astfel de aparat. Poate ca va costa ceva mai mult insa un profesionist va oferi garantia unei lucrari bine facute si proprietarul va putea fi sigur ca nu vor aparea probleme ulterioare. De obicei firmele care ofera astfel de elevatoare au sau pot recomanda persoane care sa le monteze si care sa ofere o garantie a lucrarii.

Inainte de a se trece la etapa de montare este bine sa se ia la cunostinta toate elementele de siguranta si normele de securitate pentru ca accidentele ulterioare sa fie evitate. Este primul lucru ce trebuie gandit inainte de montare, in timpul montarii si dupa montare. Se recomanda folosirea instrumentelor recomandate in manualul elevatorlului care vine la pachet cu acesta.

Inainte de a instala un lift cu doua coloane pentru masini sunt mai multe lucruri ce trebuiesc considerate si tinute minte. In primul rand se va verifica podeaua care trebuie sa fie din beton si sa fie indeajuns de puternica pentru a suporta ambele coloane. Cei mai multi producatori spun ca betonul trebuie sa fie de cel putin 12 inch grosime pentru a avea minimul de siguranta. Daca betonul nu are aceste specificatii nu sunt motive mari de ingrijorare si tot ce trebuie este sa se masoare locul in care coloanele se vor instala si sa se faca niste gauri in beton pentru a ii determina grosimea. Ulterior se va turna cat beton este necesar pentru a se respecta normele impuse si podeaua este gata de utilizare.

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.