Cum sa platesti in avans spitalizarea si tratamentele

Imi place cand am bani sa achit in avans facturile, fiindca anticipez momentele in care adun toti marunteii din buzunare sa incropesc suma scrisa pe facturi! Plata in avans este o strategie de economisire si de asigurare ca totul va fi bine si in caz de criza.

Cand am suficienti bani si surse suplimentare de castig, directionez o parte din ei catre lucruri utile.

Omul adevarat se descurca si cand prospera si cand are greutati finan- ciare, mai ales daca manifesta spirit prevazator.

Lucrul care ma intristeaza cel mai mult este momentul acela in care cineva stie ca poate muri dintr-o clipa in alta din cauza unei boli grave, iar la clinica X ar fi salvat. Toata speranta lui este insa naruita de faptul ca nu are bani sa ajunga acolo. Altii cheltuiesc in cluburi banii cu ajutorul carora s-ar salva o viata de om, iar persoana in cauza se stinge din cauza nepasarii, a conditiei sale sociale umile si a lipsei de precautie.

Cu Romania sanatate OVB iti platesti in avans spitalizarea la cele mai bune clinici cu care asiguratorul are contract, cele mai scumpe si eficiente operatii, investigatii sofisticate, tratamente eficiente si conditii de spitalizare de lux.

Cand esti bolnav, conteaza mult ce vezi in jurul tau. Igrasia, rugina, nepasarea, lipsa aparaturii medicale si a personalului te deprima si genereaza complicatii. Sa stii ca nu ai nicio sansa sa evadezi din acest spital in altul mai bun te consuma interior atat de mult, incat nu mai ai resurse sa lupti cu boala pentru sanatatea si viata ta.

Vestea ca in acest moment iti poti rezerva un loc la o clinica medicala privata care corespunde standardelor internationale ar trebui sa te umple de incredere si de incantare.

Din banii acestia care iti prisosesc sau daca nu iti prisosesc din  putinul tau, asigura-ti ingrijiri speciale in caz de imbolnavire grava si o suma lunara care sa iti permita sa te hranesti echilibrat si sa iti achiti facturile.

Cum poti plati in avans toate acestea ca in momentul in care te imbolnavesti sa nu ai griji in plus?

  1. Documenteaza-te despre asigurarile de sanatate mediate de OVB Romania, broker in asigurari prezent pe piata din tara noastra de 12 ani si in Europa de 40 de ani. Vei afla ca are peste 5000 de experti financiari si peste 4 milioane de clienti satisfacuti 100%!
  2. Solicita consultanta si alege eficient o asigurare care sa iti fie utila in aproape toate situatiile: daca te imbolnavesti, daca iti pierzi capacitatea de munca intr-un accident sau in urma bolii si daca esti sanatos pana la data stabilita in asigurare.
  3. Achita cu constiinciozitate rata lunara, fiindca toti banii se strang in contul tau! Fii optimist ca si starea de spirit contreaza foarte mult!
  4. Convinde-i pe cei iubiti, pe cei apropiati, colegii de munca si prietenii sa investeasca in asigurari, acum cand la orizontul existential nu se proiecteaza inca niciun nor!

Este atat de simplu sa pui bani bine, cand ai de toate si esti sanatos! Fa-ti o asigurare de sanatate, fiindca iti va aduce beneficii si in caz de boala si de sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.