Cum sa iti proiectezi propria bucatarie

Deoarece bucataria este un loc in care au loc atatea activitati creative, cu siguranta merita sa iti proiectezi aceasta incapere. Trebuie sa te gandesti la foarte multe aspecte, astfel incat sa obtii exact ceea ce iti doresti de la bucataria visurilor tale. Si, daca nu esti designer sau arhitect, pot sa apelezi la Kuechentreff.ro. Este magazinul unde sunt comercializate bucatarii de lux, la comanda, dupa propriile idei sau dupa modele deja existente. Totul este fabricat in Germania, fiind folosite materiale de calitate. Produsul finit va fi intotdeauna conform cerintei clientului si se va oferi garantia unei utilizari de lunga durata.

Pe site-ul Kuechenteff.ro vei gasi un configurator mobila de bucatarie care te va ajuta sa te “joci” cu elementele unui asemenea tip de mobilier. In primul rand, trebuie sa te gandesti cum vrei sa iti compartimentezi spatiul pe care il ai, astfel incat sa satisfaca toate necesitatile tale. Dupa aceea trebuie sa te gandesti la design-ul bucatariei tale. Pentru a te inspira, poti sa intri pe site, unde sunt disponibile mai multe modele de bucatarii deja realizate pentru clienti. Desigur, ideea ta este cea care conteaza, mai ales ca prin intermediul Kuechentreff poti realiza orice.


Poti incepe prin a schita planul. Este foarte simplu! Intri pe site-ul Kuechentreff.ro, alegi limba in care iti doresti sa efectuezi actiunea si apesi “porniti confirguratorul”. Acesta este un instrument de proiectare 3D, online. Se poate folosi usor si nu trebuie sa ai un computer foarte puternic sau sa descarci ceva in memoria lui. De exemplu, atunci cand alegi dulapurile, le vei putea proiecta pe cele la nivelul podelei in doua inaltimi ale corpurilor, pe cele verticale in patru inaltimi si dulapurile suspendate, precum si cele superioare, tot in patru dimensiuni. Vei putea sa iti proiectezi dulapurile pentru electrocasnice, in care vei incorpora sau masca aparatura pentru bucatarie.


Modul in care vei aranja totul poate fi schimbat oricand, pana cand gasesti configurarea dorita. Apoi, poti alege culorile si textura materialelor. Indiferent de stilul dorit, fie ca e vorba de o bucatarie traditionala sau una moderna, minimalista, Kuechentreff.ro iti va realiza proiectia in conformitate cu toate detaliile pe care le doresti. Daca nu stii cum sa faci design-ul, un reprezentant iti sta la dispozitie si te va ajuta cu modelul. Mobilierul ales va fi fabricat intocmai si tu vei avea bucataria al carui design l-ai proiectat pe baza visurilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.