Cum sa alegeti covorul potrivit pentru restaurant?

A acoperi podeaua cu un covor este un lucru perfect pentru orice restaurant. Acestea ajuta foarte mult la adaugarea unui touch suplimentar in frumusetea restaurantului. Alegerea covorului potrivit pentru restaurantul dvs. este o sarcina complicata, deoarece trebuie sa luati in considerare multi factori precum dimensiunea, culoarea, forma etc. Insa, daca va acordati putin timp si faceti unele cercetari, veti gasi covorul perfect pentru restaurantul dvs. Vom discuta cateva sfaturi care va vor ajuta sa gasiti covorul perfect pentru podeaua restaurantului.

Alegerea magazinului:

Va sfatuim sa apelati la serviciile unui magazin precum covoare-profesionale.ro. Aici veti gasi covoare profesionale pentru orice tip de afacere, de la restaurante, pana la clinici medicale. Pentru un restaurant puteti avea nevoie de mai mult decat covorase HORECA. Veti avea nevoie si de covorase dezinfectante pentru bucatarie unde curatenia trebuie sa fie la cote maxime. Insa sa ne concentram pe partea frumoasa a lucrurilor.

Alegerea designului si culorii adecvate:

Este foarte important sa luati in considerare designul si culoarea covorului pentru restaurant. Alegerea designului corespunzator va adauga un plus in restaurantul dvs. Ar trebui aleasa o culoare care sa se potriveasca bine cu vopsirea peretilor si a mobilierului. Accesati site-ul covoare-profesionale.ro si alegeti sa comparfati covoare de diferite tipuri si culori. Culoarea pe care o veti avea va fi mult mai stralucitoare decat mostrele pe care le arata site-ul. De asemenea, puteti angaja un decorator de interior care va ajuta foarte mult in alegerea covorului potrivit pentru restaurant.

Realizarea unui design propriu:

Daca aveti un aspect deosebit in ceea ce priveste proiectarea sau daca personalizati un design, un covor va adauga un nivel suplimentar de emotie si frumusete. Cea mai buna modalitate prin care poti alege un design de covor este prin potrivirea acestuia cu peretii restaurantului. Tonurile neutre precum migdalul sau auriul sunt o alegere buna si se pot incadra in orice mediu. De multe ori, este mai indicat sa alegeti inainte covorul si abia ulterior sa zugraviti sau sa puneti tapetul pe pereti.

Alegerea materialului potrivit:

Inainte de a alege un covor pentru restaurant, aveti grija speciala pentru a alege materialul potrivit. Amintiti-va, o multime de oameni vor veni la restaurantul dvs. Daca nu alegeti un material de buna calitate, covorul se va uza foarte curand. Cel mai scump material de covor este lana. Sunt moi si pot rezista la foc. Covoarele din lana sunt, de asemenea, suficient de bune pentru a rezista murdariei. Daca doriti durabilitate, alegeti nailon. Dar, de asemenea, asigurati-va ca covorul este rezistent la pete, deoarece picaturile si petele alimentare sunt frecvente intr-un restaurant. Daca doriti un amestec de durabilitate impreuna cu moliciunea, alegeti amestecuri de lana si nailon. Puteti obtine calitate la un pret mai bun. Covoarele din polipropilena sunt, de asemenea, populare in restaurante, deoarece sunt usor de curatat si pot rezista petelor.

Alti factori pe care trebuie sa ii luati in considerare inainte de achizitionarea covorului sunt intretinerea si instalarea. Daca restaurantul dvs. este mic, puteti instala cu usurinta covorul, precum si sa il curatati singur. Cu toate acestea, daca restaurantul dvs. este mare, trebuie sa angajati un serviciu profesionist de curatare a covoarelor pentru intretinerea corecta a covorului. Intretinerea corecta va asigura durabilitatea covorului.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.