Cum platesc pentru echipamentul de iarna al masinii de inchiriat?

În cazul în care kitul de iarna este obligatoriu, veți plăti de obicei pentru echipament în prețul de închiriere atunci când rezervați – acest lucru ar trebui să fie semnalat atunci când vă faceți rezervare. Unele companii de închiriere de mașini nu includ acest kit în prețul pe care îl plătiți atunci când rezervați online: aceasta înseamnă că veți plăti taxa atunci când ajungeți la sediul firmei pentru a vă ridica masina de inchiriat in Bucuresti .

Dacă nu ați plătit pentru acest kit atunci când ați rezervat și vi se cere să plătiți la in momentul ridicarii masinii, retineti ca nu este o taxă opțională. Compania de închiriere va preda numai cheile către mașină odată ce echipamentul de iarnă este plătit.

Când și unde se întâmplă acest lucru?

Dacă închiriați o mașină într-un loc unde vremea de iarnă nu este constanta, dar este prognozată zăpada sau gheața, mașina dvs. va fi pregătită pentru călătorie înainte cu anvelope de iarnă instalate sau cu lanțuri de zăpadă în portbagaj .

Cum platesc pentru echipament?

În această situație, cel mai probabil veți plăti pentru echipamentul de iarnă in contractul de închiriere. Acest lucru se datorează faptului că, compania de închiriere ar fi puțin probabil să știe cu certitudine că aveați nevoie de ea când ați rezervat, astfel încât să nu fiți acuzat în avans.

Când și unde se întâmplă acest lucru?

Dacă inchiriati dintr-un loc care are nevoie de echipament de iarnă, ci de condus undeva (inclusiv într-o altă țară) unde vor fi zăpadă și gheață, va trebui să solicitați echipament de iarnă. Acest lucru s-ar putea întâmpla dacă vă angajați mașina dintr-un oraș cu un nivel scăzut de mișcare, cum ar fi Lyon în Franța, de exemplu, și veti conduce până la o stațiune de schi din Alpi, cum ar fi Chamonix.

Este mai ușor să solicitați kitul de iarnă înainte atunci când rezervați online, astfel încât compania de închiriere să știe de ce aveți nevoie, dar puteți, de asemenea, să o solicitați la închiriere.

Uneori, compania de închirieri de mașini nu va avea mașini echipate de iarnă dacă o închiriați dintr-o zonă unde există puține șanse de zăpadă. În cazul în care compania de închiriere nu are echipamentul de care aveți nevoie, poate fi necesar să treceți la o companie diferită de închiriere de mașini sau, probabil, să cumpărați lanțuri de zăpadă, lopeti sau alte accesorii după ce ați ales mașina.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.