Cum ne putem proteja de bolile cu transmitere sexuala?

Bine ați revenit pe blogul meu. Astăzi vreau să discutăm despre un subiect foarte important, mai exact este vorba de o modalitate foarte simplă prin care ne putem proteja de bolile cu transmitere sexuală. Institutul de Cercetare “Alan Guttmachet” ne oferă niște statistici înfiorătoare, mai exact 1 din 4 tineri sunt infestați anual cu o boală cu transmitere sexuală.

De ce se întâmplă asta?

Pentru că tot mai puțini tineri folosesc prezervativ atunci când au un contact sexual cu o persoană pentru prima oară. Ei motivează că au încredere în partener, dar acest lucru este total greșit, mai ales că poate există șansa ca partenerul să nu știe de existența acelei boli. Nu toate bolile cu transmitere sexuală sunt luate doar prin contact sexual neprotejat, mai ales că există șansa ca ele să fie dezvoltate de organismul nostru, tocmai de aceea trebuie făcute analize anual.

Cu un simplu prezervativ pus la timp s-ar scăpa de multe probleme. Știu, veți zice că nici prezervativul nu este 100% sigur, dar dacă mergem pe această idee atunci nu este deloc bine pentru noi. Folosind prezervative nu ne protejăm doar pe noi ci și pe viitori parteneri, desigur dacă vor mai exista și alții în afară de cel de la care luăm boala.

Tot în acest articol vreau să scot în evidență și o greșeală pe care foarte mulți tineri o fac atunci când vine vorba de actul sexual. Nu de multe ori am văzut articole despre faptul că tinerii pun prezervativul în timpul actului sexual, acest lucru este total greșit. Prezervativul se pune la începerea actului sexual, punerea lui mai târziu s-ar putea să nu mai aibă absolut niciun efect și să vă treziți cu o boală sau cu o sarcină.

De unde putem achiziționa prezervative?

Pentru că știu că o mare parte din tineri nu își doresc să cumpere prezervative din farmacie sau magazine pentru că toți cei din jur vor vedea ce au luat vin cu o idee mai bună: achiziționarea de la un sex shop online. În acest fel nu veți ști decât voi și personalul magazinului ce ați cumpărat. Un astfel de sex shop este diavolita.ro, un site pe care vi-l recomand cu cea mai mare plăcere.

Veți vedea că de la ei puteți achiziționa prezervative de mărimi diferite, într-o cantitate mai mare față de ceea ce găsim de multe ori în magazine. În acest fel veți putea fi siguri că nu veți rămâne nici o dată fără prezervative și că vă veți proteja partenera.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.