Cum gasim cele mai bune oferte pizza in Bucuresti?

Știți acel moment în care nu mai aveți idee ce să gătiți sau pur și simplu vă doare capul și vreți să scăpați de această problemă? Ei bine pentru astfel de probleme, dar și pentru multe altele, există posibilitatea de a comanda pizza Bucuresti. Asta înseamnă că într-un timp foarte scurt pizza dorită de dumneavoastră va fi la voi la ușă și voi vă veți putea bucura de savoarea ei.

Cum puteți să comandați pizza in Bucuresti?

Bănuiesc că nu vreți să mergeți până la pizzerie după ea, așa că mă voi rezuma doar la posibilitatea de a primi pizza la ușă. Primul pas este instalarea aplicației foodpanda-Food Delivery sau accesarea site-ului foodpanda.ro. Eu merg pe varianta cu aplicație pentru că mi se pare mai ușor de comandat, totuși nu trebuie să excludem nici varianta web.

Pasul doi este alegerea categoriei de Pizza, în acest fel ne vor fi afișate doar pizzeriile care se ocupă cu livrare pizza in Bucuresti, asta înseamnă că vom putea alege din firmele care ne pot oferi servicii în acel moment. Următorul pas este foarte important pentru că reprezintă durata maximă în care pizza va ajunge la noi. La fiecare firmă care oferă pizza Bucuresti este trecută această perioadă.

După ce am ales restaurantul va trebui să vedem ce produse sunt disponibile pentru livrare pizza in Bucuresti, în acest fel vom vedea dacă pizza pe care o dorim noi se află pe meniul lor. Dacă nu este disponibilă putem verifica și alte restaurante sau putem alege alt tip de pizza.

Să nu uităm și prețul pentru fiecare pizza, acesta este afișat la fiecare sortiment tocmai pentru a ne ajuta pe noi să luăm o decizie mai repede. După ce ne-am decis putem adăuga pizza în coș și să completăm datele noastre personale. Imediat după ce am finalizat comanda nu ne mai rămâne decât să așteptăm.

La final dacă am fost mulțumiți de serviciile pizzeriei îi putem lăsa un feedback pozitiv în aplicație. În acest fel următoarea persoană care va vrea să comande pizza in Bucuresti va ști dacă această pizzerie este bună sau nu. Desigur și tu ar trebui să te uiți la feedback înainte de a comanda.

Acum este foarte ușor să comanzi pizza online mai ales că ai posibilitatea de a alege din atâtea firme.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.