Cum faci rost de un apartament in regim hotelier in bucuresti?

Un cadou mai deosebit, și cred eu mai interesant, i l-am făcut surorii mele cu ocazia zilei sale de naștere. De ce a fost neașteptat? Pentru că i-am oferit un apartament in regim hotelier in bucuresti, pe o perioadă de două săptămâni, în care să se relaxeze împreună cu viitorul ei soț.

În aceste două săptămâni ea a putut să fie prezentă în sala unui teatru unde se punea în scenă o capodoperă a literaturii mondiale, ce se desfășura în premieră pentru țara nostră, dar a putut să participe și la un megaconcert, ce se desfășura în Piața Universității, susținut pentru prima dată în București de o renumită trupă heavel metal.

Cum am ajuns la idee unui apartament in regim hotelier in bucuresti?

Această idee mi-a fost oferită de un bun prieten care a pus-o în practică cu ocazia unui meci de fotbal susținut de o mare echipă spaniolă. Cu această ocazie, el s-a decis să renunțe la cazarea într-un hotel de lux, preferând să închirieze un apartament in regim hotelier in bucuresti și să transforme vizionarea unui meci de fotbal într-o minivacanță de vis pentru el și familia sa. Cum a fost atât de mulțumit de reușita acelei soluții găsite, căci împreună cu familia sa au avut parte de o vacanță de vis, la care nu se așteptau, a decis să ne povestească și nouă. Ei au avut parte de intimitatea pe care nu mai acasă o găseau, fără a le lipsi confortul pe care îl aveau în căsuța lor.

Ceea ce m-a încântat din prima clipă de când mi-am auzit prietenul povestind despre vacanța fericită, a fost faptul că pentru a închiria un apartament in regim hotelier in bucuresti, pe lângă posibilitatea plății cash în momentul preluării cheilor pentru apartament/garsonieră, la cerere se poate face și prin paypal. Eu având un asemenea cont online mi-a convenit de minune, căci nu sunt multe firme să accepte plata cu un asemenea cont. Alte posibilități de plată sunt folosirea cardului bancar direct la sediul societății rocazare.ro și bineînțeles plata prin transfer bancar, caz în care transferul să fi fost efectuat până în momentul cazării.

Așa că din finanțele strânse de mine din diverse colaborări am reușit să achit cazarea pentru sora mea într-un apartament de 3 camere situat în zona centrală a Bucureștiului, destul de recent construit, în urmă cu cinci ani. Deci o adevărată încântare mi-a fost dată de faptul că locuința era păzită 24 de ore din 24, apoi apartamentul era mobilat complet, era prevăzut cu aer condiționat, internet wireles de care sigur sora mea va fi extaziată. Pe lângă mobilă în apartament se găsește și un TV LCD, un frigider și o mașină de spălat, iar o altă surpriză era dată de lenjeriile și prosoapele de un alb imaculat.

Bucurie cu ajutorul unei simple închirieri!

Ca să o impresionez pe sora mea am plătit 35 EUR ca să fie transportată de la aeroport la apartament, cât și de la apartament la aeroport la sfârșitul sejurului. După ce a făcut cunoștință cu locuința ei pentru următoarele două săptămâni, sora mea m-a sunat și radiind de bucurie mi-a mulțumit căci nu se aștepta că în noua ei locuință temporară să găsească atâtea facilități. Cu o vervă debordantă a început să îmi înșire că avea la dispoziție și cosmeticele hoteliere, papuci hotelieri, dar și fier și masă de călcat rufele, veselă, tacâmuri, vase de gătit, plită electrică, cuptor microunde, filtriu cafea sau fierbător apă.

Acum sunt sigură că am făcut cea mai bună alegere. Este o metodă foarte frumoasă de ați petrece timpul liber, gândiți-vă că este ca un apartament de vacanță, desigur trebuie închiriat din timp ca să nu fie ocupat. Chiar dacă nu găsiți locuri libere la un anumit apartament nu renunțați site-ul rocazare.ro va avea alte zeci de apartamente din care să alegeți.

În acest moment nu mai trebuie să dați banii la hotel ci mai simplu să vă închiriați micuța voastră cameră, puteți să vă gătiți mâncarea favorită și să vă simțiți ca acasă.Apartamentele în regim hotelier sunt cea mai bună soluție atunci când trebuie să petreceți câteva zile în frumosul București, pentru că veți găsi în ele tot ce aveți nevoie pentru o vacanță de neuitat.

P.S Vă mai spun ceva, apartamentele arată mult mai bine decât camerele de hotel, ele au acel aer de acasă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.