Cum a început totul?

Sunt cea mai fericită persoană! Ieri seară am participat la un concurs pentru bloggeri la care primeam gratuit un pachet de găzduire de la firma gazduireenterprise.ro. M-am decis să particip cu vreo 2 ore înainte de termenul limită, pentru că îmi doream un blog nou, căutasem deja informații… stabilisem totul… nici nu mă gândeam la premiul cel mare.

Astăzi am văzut că va avea loc extragerea pentru premiul cel mare, eram pe locul 21 din 24 de participanți așa că am închis lapropul și m-am apucat de treabă. Cred că la o jumătate de oră distanță primesc notificări de la facebook că 3 prietene mi-au dat tag la o postare.

Totuși 3 prietene simultan este cam mult așa că m-am gândit să văd despre ce este vorba. Notificările m-au dus pe grupul Școala de Blogging la postarea ”Și câștigătorul este…”. Ok atunci am rămas fără respirație, știam deja despre ce este vorbam, dar nu puteam crede. Am reușit să îi adun și pe ai mei lângă mine deoarece tot spuneam ”Nu are cum…” ”Asta este o glumă…”  ”Doar nu am câștigat…”. Cred că după 3 minute de la șoc am avut curaj să deschid video-ul, deci dacă era doar un print cu numele meu cred că mă calmam mai repede, dar era un video… o dovadă clară… A urmat o serie de țopăituri prin cameră… da știu sunt un copil mic… dar atunci nu știam cum să procedez.

Cu o seară în urmă nu credeam că acest concurs este ceva real… de ce să mint?… îmi impusesem că o să câștige cineva cunoscut…, bine a câștigat cineva cunoscut…, dar nu la asta mă gândeam. Acum trebuia să mă gândesc la un nume… nu aveam nicio idée… creierul meu procesa mai greu informațiile.

Noroc cu Razvan Pavel care m-a ajutat să aleg un nume, un slogan, o siglă, o temă, dar și multe altele. El s-a ocupat ca blogul să arate așa și pentru asta îi mulțumesc.

Vă invit și pe voi pe grupul Școala de blogging, aici vom învăța împreună ce înseamnă articole de calitate, vom putea participa la concursuri și vom primi sfaturi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.