Cu Samy Ilie, probleme penale Israel sunt inexistente

Cand eram copil si plecam la drum cu mama, cu bunica, cu matusa sau cu tata nu ma temem de nimic. Pentru mine ei erau eroii mei. La varsta aceea frica mea cea mare era de sarpe si de broaste. Mi se spusesera atatea lucruri rele despre reptile, incat fugeam si de puisorii de sarpe.

Broastele ma infricosau prin modul in care arata si se deplaseaza.

Parca o vad pe mama si pe bunica luand furca in mana si zdrobind sarpele cu coarnele metalice ale acesteia. Uneori el fugea sau sarea sa scape de obiectul dur si imi era teama ca mama sau bunica sa nu scape lucrurile de sub control, iar sarpele sa le muste. Eram in perioada in care in mintea mea, muscatura de sarpe echivala cu moartea, fiindca asa mi se prezentasera lucrurile. Cu cat imi era mai frica de ei, cu atat imi ieseau mai des in cale. Tin minte ca am gasit vreo trei si in curte. Aici era bine, fiindca mama gasea repede o sapa, o unealta ceva. Mai solicitant era, cand gaseam sarpele in padure, ne statea in cale si mai era si agresiv, iar mama punea mana pe primul bat mai gros intalnit in cale.

O data batul a fost putred si s-a rupt, iar sarpele ne-a alergat putin…

Oamenii de incredere cu care pleci la drum trebuie sa iti demonstreze faptul ca merita increderea ta. Stii insa ce este cel mai rau? Sa fii intr-un loc strain, sa nu stii ce pericole te asteapta si sa fii pe cont propriu.

Samy Ilie este avocatul pe care trebuie sa il contactezi in secunda urmatoare dupa ce afli ca ai probleme penale Israel.

Stiu cat este de trist sa fii strain. Nu luam in calcul turistul rasfatat care este primit bine peste tot si gazdele se intrec in a-i asigura confortul, ci la cel care isi castiga cu sudoarea fruntii o paine amara. De multe ori strainii nu sunt bine veniti sa ia locurile de munca ale localnicilor, de aceea acestia se poarta urat cu ei. Mai sunt si prejudecati legate de comportamentul care lasa de dorit al unor cetateni straini…

Este de ajuns sa comiti o ilegalitate si poti sa fii oricand suit in avion sau in microbuz si trimis in tara. In cazurile cele mai usoare te poti alege cu o interdictie si in cele mai grave cu dosar penal sau cu inchisoare.

Orice roman trebuie sa stie ca acolo are un eroul, eroul romanilor, pe Samy Ilie care a scapat sute de romani de inchisoare si de pedeapsa cuvenita pentru comiterea unor infractiuni financiare sau de circulatie.

Timp de 33 de ani Samy Ilie si-a facut un nume in Israel. Toti il rostesc cu respect, deoarece:

-a condus echipa celor mai puternici procurori din Israel

-a raspuns de securitatea a milioane de evrei, a condus investigatii dificile si a colaborat cu Politia

– a pledat in engleza sau ebraica in fata unor instante civile, penale sau militare, iar clientii lui au iesit invingatori din toate incercarile.

-toti romanii care au devenit oameni de afaceri in Israel ii datoreaza succesul. El le-a oferit ideile de afaceri, el a mediat cumpararea legala a unor imobile la preturi bune si tot el  ajutat la infiintarea firmelor si la desfasurarea unor activitati economice legale.

-multi au scapat de inchisoare datorita apararii sale si modului in care s-a implicat in rezolvarea problemei. El a obtinut eliberarea pe cautiune, el a scris presedintelui Israelului pentru a obtine gratiere, in functie de fiecare caz in parte.

-mii de romani sunt cetateni israelieni cu acte in regula si au dreptul la munca datorita lui. Toti cei care au fost salvati de la expulzarea din Israel sunt acum cetateni demni, cu o situatie financiara foarte buna.

-zeci de mii de premise au fost inapoiate datorita demersurilor sale.

– la cererea clientului se pricepe sa obtina un certificat de buna purtare pentru acesta prin exonerarea cazierului penal.

Acest lucru inseamna ca fapta rea a fost stearsa si clientul poate iesi cu fruntea sus in lume.

Acolo, departe, cu un aparator onest, apasarea instrainarii este mai usoara, cand este dublata de nedreptate. Poate ca se uita ca romanii il au pe Samy Ilie care sare in apararea lor, cand sunt chemati in fata instantelor.

Unde poate fi gasit  sau contactat celebrul avocat roman care pledeaza cu aceesi eleganta si persuasiune in engleza si in ebraica?

1. La biroul sau de la adresa Derech Jaffa st. 51 Haifa, dar mai bine suni inainte de a face vizita, fiindca s-ar putea ca in acel moment sa rezolve problemele unui roman.

2. Prin intermediul formularului de contact de pe site-ul firmei sale. Este atat de comod sa completezi corect toate campurile si sa expediezi cererea!

3. Telefonic, la urmatoarele numere  TEL: 972-77-2015482, TEL: (+40) 316300004, Mobil: 972-50-6272695.

4. Prin intermediul postei electronice, trimitand mesaje la adresa de e-mail: office@si-law.ro.

5. La reprezentanta din Romania, daca familia este cea care angajeaza aparatorul.

Ce spui de toate aceste posibilitati? Samy Ilie s-a gandit la toti romanii din Israel care au nevoie de el, de aceea a pus la punct acest sistem complex de contactare.

Analizandu-i parcursul profesional si modul in care clientii vorbesc de Samy Ilie am ajuns la concluzia ca el este un erou si problemele penale pe care le au romanii in Israel dispar sub aripa sa protectoare.

Un om care a slujit justitia din Israel peste 33 de ani se dedica acum apararii drepturilor romanilor, demonstrand veridicitatea mesajului conform caruia „Sangele apa nu se face.”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.