În Craiova are loc primul casting pentru Luxury Academy!

Bine v-am regăsit! Articolul de astăzi este unul foarte special pentru mine și se adresează tuturor cititorilor din Craiova! 

Probabil unii dintre voi ați aflat deja că în această duminică are loc Castingul de Talente Luxury Academy în Craiova. Am făcut acest articol tocmai pentru persoanele care până acum nu au avut ocazia de a afla mai multe amănunte despre acest eveniment. 

Acest casting reprezintă o șansă importantă pentru spcialiștii din domenii precum Make-up, HairStyling sau Fashion Design. Dacă și voi vă considerați experți în unul dintre aceste domenii atunci nu vă programați nimic duminică în intervalul 10:00-17:00. Mai ales că acum aveți ocazia de a participa la cea mai tare preselecție. Care este scopul? Simplu: una dintre cele mai căutate meserii, mai exact discutăm despre Consultanță de Imagine. 

Duminică aveți ocazia de a vă prezenta în fața unui juriu și de a afla răspunsurile la toate întrebările care vă macină. Chiar dacă nu veți avea ocazia de a participa la Reality Show eu cred că va fi o experiență unică din care veți avea foarte multe de câștigat.

Toate detaliile despre acest eveniment le găsiți pe luxuryacademy.ro și pe pagina de facebook @luxuryacademy.ro. Eu sinceră să fiu vă recomand să participați la acest eveniment pentru că nu aveți nimic de pierdut. În plus aveți ocazia de a întâlni alte persoane care lucrează în același domeniu cu voi, de a vă face prieteni și a câștiga experiență.

P.S. Înscrierile pentru reality show se fac doar la casting, deci nu mai ezitați! 

P.S.2. Nu uitați duminică 14 mai, orele 10-17 la Hotel Europeca Craiova!

Multă baftă tuturor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.