Consumabile de catering personalizate

Imaginea este foarte importanta pentru multe firme si companii, ca si calitatea produselor si serviciilor oferite de altfel. Publicitatea este esentiala pentru noi toti cei care detinem o firma, oricat de mica sau de mare, la inceput de drum sau in plina dezvoltare. Numai astfel ne putem face cunoscuti unui numar cat mai mare de clienti si putem gasi noi metode de a ne extinde si in alte domenii de activitate.

Publicitatea poate fi realizate prin diverse metode iar in ziua de azi cea mai buna este cea de promovare online pe diverse site-uri, platforme online si retele sociale. Insa nici metodele traditionale nu au pierdut teren in fata acesteia, noi idei fiind adoptate de la un an la altul. Postere, afise, plinate si reviste, ambalaje, peste tot le gasim si este imposibil sa nu ne aruncam ochii peste ceea ce ne este prezentat, macar pentru cateva secunde.

Foarte populara si utilizata este si personalizatea diverselor obiecte si a consumabilelor, precum produse catering. Metodele de personalizare difera, de la imprimare la gravare sau lipire de stick-ere. In functie de metoda utilizata este nevoie asadar si de obiecte realizate din anumite materiale.

Stim cu totii ca in ultimii ani, afacerile de livrare la domiciliu s-au dezvoltat si diversificat foarte mult si sunt utilizate in prezent de foarte multe persoane. O masa calda este mult mai buna si mai consistenta decat una rece insa prepararea acesteia acasa dureaza iar unele persoane nu au la dispozitie acest timp. De accea, comandarea la munca a unei ciorbe sau unei tocane care sa ajunga calda este o idee foarte buna. De asemenea, pretul nu este cu mult mai mare decat cel pe care l-am cheltui pe ingredientele necesare.

Consumabilele de catering din magazinul Ktering.ro au un rol esential in acest tip de afaceri. Datorita calitatii lor superioare, acestea pastreaza mancarea proaspata, gustoasa, calda (sau rece dupa caz) si in siguranta, avand sisteme de inchidere bune. Totodata, sunt si perfecte pentru a putea fi personalizate. Iata astfel cateva dintre produsele de aici pe care pot fi imprimate logo-uri, mesaje sau diverse alte lucruri:

  • Caserole unica folosinta. Probabil cele mai utilizate consumabile cand vine vorba despre ambalare si transport a alimentelor. Acestea sunt usor de personalizat, avand o suprafata generoasa pe care pot fi lipite sau imprimate diverse.
  • Cutii de catering. Ca si caserolele, si acestea sunt utilizate pentru a depozita alimente dar mai mult in cazul celor care se servesc pe loc. Realizate din plastic, acestea sunt perfecte pentu a fi personalizate.
  • Pahare unica folosinta. Vorbind despre firmele de livrare la domiciliu, acestea sunt folosite mai putin decat caserolele insa daca ne referim la general, acestea sunt necesare in mult mai multe cazuri, cel mai des acolo unde gasim dozatoare de cafea sau apa. Acestea sunt realizate din hartie sau plastic si rareori le gasim simple ci mai degraba personalizate cu logo-ul bauturii pentru care sunt destinate sau alte imagini.
  • Pungi plastic sau pungi de hartie alimentare. Asemeni paharelor, si acestea sunt prezente in orice magazin si sunt utilizate pentru ambalare si transport. Totodata, personalizarea lor este usor de realizat si ofera un impact puternic asupra publicului tinta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.