Cine ne ajută să înlocuim display iphone 6 plus?

Stiți acel moment în care primiți un telefon nou? Mândria aceea cu care îl afișați pe oriunde mergeți? Desigur sub scuza oare cât mai este ceasul? Oare m-a sunat mama? Ai văzut ce aplicație nouă a apărut? Tuturor ne place ca cei din jur să observe că ave, un telefon nou și de ce nu, să ne felicite pentru obținerea lui. Acum 2 săptămâni am primit de la unchiul meu un Iphone 6 plus și la fel cum am zis și mai sus am început să mă laud la prieteni. Într-o clipă de neatenție însă telefonul meu a făcut cunoștință cu gresia. Deși mi-am dorit ca el să nu aibă nimic, reușisem să sparg display-ul. Am fost atât de supărată, mai ales că știam că unchiul meu mă va întreba de el. Cum să îi spune eu că în nici 2 zile am nevoie de un nou display iphone 6 plus?

Știam că trebuie să îmi repar greșeală, dar pentru a face asta aveam nevoie și de un service profesionist. De reparare în garanție nici nu se mai punea problema așa că am început să caut online soluții. Acum există atât de multe posibilități de a repara telefoanele încât mi-a fost foarte greu să aleg. Cu toate acestea am decis să apelez la o firmă din Suceava și nu la una din craiova.

De ce m-am oprit la o firmă din Suceava pentru un nou display iphone 6 plus?

Deoarece mi-a plăcut foarte mult site-ul lor. Este așa de ușor de utilizat, sincer mie îmi plac lucrurile ușoare pentru care nu trebuie să pierd mult timp. În plus firma Glassgsm, căci despre ea este vorba, mi-a oferit posibilitatea de a trimite telefonul direct prin curier. Așa cum vă spuneam și mai devreme au un site simplu de accesat, aproape imediat am descoperit toate detaliile despre cum se poate înlocui un display iphone 6 plus. 

În plus categoria lor de întrebări și răspunsuri mi-a fost de un mare ajutor. Acolo am aflat mai multe despre serviciile lor, dar și faptul că orice persoană din țară poate trimite telefonul la ei. Mai apoi într-un timp foarte scurt va primi telefonul reparat. De asemenea pe site-ul lor sunt disponibile și prețurile, care mie una mi se par foarte accesibile. Nu uitați că vorbim despre piese originale, care desigur sunt mai bune calitativ ca imitațiile made in China.

Pentru că inițial îmi era teamă să apelez la ei am început să discut cu un moderator pe site. Acesta a reușit să mă convingă că fac cea mai bună decizie dacă apelez la ei, pur și simplu a răspuns atât de politicos și de frumos încât m-a convins complet. Astfel a doua zi telefonul pleca spre service. Acum am din nou un telefon funcțional la care nici nu se observă că a fost adăugat un display iphone 6 plus nou. Eu sunt mulțumită de serviciile oferite de ei și voi mai apela și altă dată, deși sper că nu va mai fi nevoie. De asemenea nu uitați că acest service vă oferă și garanție pentru toate serviciile. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.