Cine îmi poate repara mașina de spălat în București?

De când am devenit mămică spăl aproape la fiecare 2 zile, cel mic mereu aruncă cu mâncare sau reușește să se murdărească și trebuie să îl schimb. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost să spăl la mână atât de des,bine mi-am imaginat deja asta în dimineața în care mașina de spălat a decis să mă lase singură. M-am dus ca de obicei la ea cu hainele murdare, am băgat-o în priză și degeaba că nu voia să pornească.

Panicată am început să caut soluții pentru a avea din nou o mașină de spălat. Nu puteam cumpăra pentru că bugetul era prea mic, așa că singura soluție a rămas o firmă de reparatii masini de spalat indesit. Cu ajutorul internetului am dat de site-ul lor online și am început să mă documentez puțin cu privire la mașinile de spălat și la procedurile pe care trebuia să le urmez pentru ca totul să fie bine.

M-a cucerit faptul că au trimis ei echipă ca să ridice mașina de spălat. Sincer la doar câteva săptămâni de la naștere nu puteam să car ditamai mașina de spălat nu știu câte străzi. La început am crezut că trebuie să le plătesc transportul, dar mai apoi am fost anunțată că este complet gratuit, la fel ca și oferirea unui diagnostic.

Eu am mers pe repararea mașinii de spălat, pentru că ieșeam mai ieftin și nu eram încă pregătită de achiziționarea unei mașini noi. Vă recomand și vouă acest lucru, nu vă costă nimic dacă încercați să duceți mașina de spălat la un astfel de service whirlpool din contră de cele mai multe ori veți ieși mai ieftin decât dacă cumpărați o mașină nouă. Fără apelarea la un personal experimentat nu puteți ști dacă problema voastră este una minoră sau din contră una gigantică. Puteți de exemplu să aruncați o mașină de spălat la care plata ar fi sub 100Ron.

Acum mașina mea de spălat este aproape ca nouă și nu îmi mai face probleme. eu mă declar mulțumită mai ales că o folosesc la perioade scurte de timp. Nu o să regret că am apelat la acest service pentru că de fiecare dată s-au comportat politicos și mi-au prezentat situația exact așa cum era. dacă și voi sunteți din București atunci obligatoriu trebuie să apelați la acest service pentru a vă rezolva problemele cu mașina de spălat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.